Van zeepjes voor in bad tot Crypto miljardair in de havenstad. Rotterdammer Bob Ultee, de Koning van de Crypto kijkt uit over Afrika.

Nieuws in duurzaamheidsland: Bob Eco is een snelgroeiende producent en exploitant van elektrische voertuigen. Met haar motorfietsen en 3-wielers die speciaal ontwikkeld zijn voor ontwikkelingslanden, biedt zij goedkope en efficiënte transportoplossingen, op onder andere de Afrikaanse markten.

Baanbrekend
In staat om te besparen op brandstofkosten, verviervoudigen chauffeurs die overstappen op een van de voertuigen van Bob Eco hun gemiddelde inkomen, waardoor zij hun gezin kunnen onderhouden en hun huizen kunnen uitrusten met basisbehoeften zoals stromend water. Bob Eco is de duidelijke keuze voor zowel chauffeurs als het milieu en heeft de aandacht getrokken van Afrikaanse regeringen. Dit heeft al geleid tot verschillende samenwerkingsverbanden op staatsniveau.

200 miljoen
Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, tekende Bob Eco een productieovereenkomst van 200 miljoen dollar met productiegigant Jincheng Suzuki voor jaarlijkse volumes van 200.000 eenheden. Bob Eco heeft onlangs ook een productiefaciliteit geopend die zich richt op driewielers en Tuk Tuks, die in de volksmond worden gebruikt voor het comfortabel vervoeren van volumineuze goederen en grotere groepen mensen. Deze faciliteit heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 1.500.000. Alleen al de elektrische voertuigen die door deze faciliteit worden geproduceerd, hebben het potentieel om tegen 2024 meer dan 1.500.000 ton CO2-uitstoot te besparen.

ICO-WA | Bobcoin
Voor de financiering van meer motorfietsen lanceerde Bob Eco in maart 2021 de Bobcoin (BOBC) op de secundaire markt middels een STO listing. Bob Eco verkocht hiermee 25% van alle Bobcoins voor tientallen miljoenen dollars aan investeerders in meer dan 40 landen. Door het enorme succes van de STO heeft Bob Eco besloten nu een volgende stap te maken voor het listen van de Bobcoin op de primaire cryptomarkt middels een ICO-WA. Bobcoin | BOBC is inmiddeld verhandelbaar via Tier A Crytpo Exchanges zoals XT.com, Lbank, Bitmarkt en heeft volgens CoinMarketCap een waardering van ruim 1.8 miljard dollar. Hiermee is Bobcoin | BOBC in 1 jaar tijd een fenomenale 1538 procent gestegen en heeft tientallen investeerders die een jaar geleden zijn ingestap de miljonairsstatus bezorgd.