Vacature: ervaren keuken-professional (PT/FT)

0
204
Wie wij zijn:
Connect, Collaborate and Grow. Dit zijn de kernwaarden van Seats2meet.com Utrecht CS (S2M030). Onze locatie midden op Hoog Catharijne staat volledig in het teken van elkaar ontmoeten. S2M030 heeft meetingspaces om te vergaderen en workspaces om te werken: S2M biedt ontmoetingsplekken waarbij mensen kunnen groeien in kennis en kwaliteit. Wij faciliteren kennisdeling en willen mensen voeden met inspiratie. Spreekt dit jou aan en wil jij hier ook onderdeel van zijn? Lees dan verder.
Word jij onze nieuwe kracht in het team van S2M030? Dan zorg jij ervoor dat onze gasten op een gezonde en duurzame manier van de catering kunnen genieten en zich mede daardoor kunnen focussen op hun training, vergadering of event. Jij bent hierbij een belangrijke schakel in de gastbeleving. Daarnaast onderschrijf je de visie van S2M en draag je die ook actief uit.
Wij werken in de keuken van Seats2Meet voornamelijk met zakelijke klanten en altijd op basis van vooraf gemaakte boekingen. We zijn dus een zogeheten banqueting-keuken. We doen geen á la carte en zijn geen restaurant in de klassieke zin. Dat betekent dat werktijden voornamelijk binnen kantooruren vallen maar werkzaamheden voor lunch- en diner-boekingen alsmede evenementen in de avond komen ook zeker voor. Sporadisch is er een dienst in het weekend.
Ons keukenteam bestaat uit zowel ervaren koks als mensen in een zogeheten work & learn traject; een ontwikkelingstraject voor jonge professionals die ambitie hebben op het gebied van zelfstandig ondernemen of een volgende stap in hun carrière. Zij volgen naast hun werk bij S2M een programma van een half jaar met cursussen en trainingen.

Als organisatie maken we voor onze interne communicatie veel gebruik van digitale kanalen zoals mail, ons boekingssysteem en mobiele applicaties. We zoeken een ervaren en bevlogen persoon die de lead kan nemen binnen het team en kan omgaan met een zelfsturend team in een platte organisatiestructuur.
Wie jij bent:
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan zelfstandig oplossingen zoeken voor de geboden uitdagingen binnen het dagelijks werk in de keuken.
Je bent minimaal 3 dagen beschikbaar, maar ook flexibel. Soms wordt er meer inzet gevraagd. Daarbij heb je geen 9 tot 5 mentaliteit: het werk is klaar als het af is.
Door je ruime ervaring in de horeca ben je bekend met het doen en controleren van bestellingen, de regelgeving rondom HACCP, het doen en borgen van administratie, roostering en het sturen op inslag en personeelskosten, contact onderhouden met leveranciers. Daarnaast geef je creatieve invulling aan lunches en diners en kan je je houden aan de gestelde werkrichtlijnen en kwaliteitseisen van het bestaande cateringaanbod van Seats2Meet. Presentatie en gastcontact vinden we daarbij heel belangrijk. Naast het kundig uitvoeren van keukentaken, ben je altijd bezig met de verbetering van processen. Je bent een teamspeler en denkt graag mee in de ontwikkeling van de keuken en het team als geheel.
Wat wij bieden:
  • een ‘Work & Learn traject’ met interessante ontwikkelingsmogelijkheden of reguliere vaste aanstelling in loondienst
  • een inspirerende werkomgeving waar vrijheid en eigen verantwoordelijkheid samenkomen
  • een rijkdom aan potentiële relevante ontmoetingen
  • netwerkverbreding
  • een informele, energieke en flexibele werksfeer met leuke collega’s
  • een vaste aanstelling van 24 tot 40 uur per week
  • een contract voor bepaalde tijd, te weten 3 maanden (proeftijd) met optie op verlenging voor langere tijd
Als je denkt dat deze functie op jouw lijf geschreven is, kun je je sollicitatie richten aan keuken@s2mutrechtcs.com onder vermelding van ‘sollicitatie’.
Meer weten over het bedrijf Seats2Meet Utrecht? Kijk op https://www.seats2meet.com/nl