Uit je hoofd, in je lijf!

Op vrijdag 16 juni vindt bij Seats2meet station Amersfoort het eerste Festival It’s All About Me plaats.

It’s all about me! Ja toch? Maar we zijn vaak druk met van alles en nog wat en vergeten stil te staan bij wezenlijke vragen als… wat drijft mij? Wat maakt mij gelukkig? Wat kan ik? Wat wil ik? Waar loop ik tegenaan? Wat wil ik veranderen? Waarin wil ik groeien?

Het festival It’s All About Me brengt mensen bij elkaar die een inspiratieboost kunnen gebruiken op persoonlijk vlak! Op de festivalvloer en tijdens de workshops of lezingen word je uitgedaagd om met en vooral voor jezelf aan de slag te gaan. Bovendien ontmoet je veel mensen die met dezelfde thema’s bezig zijn. Er ontstaat ruimte om je bewust te worden van wat voor jou belangrijk is, je doet inspiratie op voor nieuwe mogelijkheden en je wordt aangemoedigd om in beweging te komen!

It’s All About Me
Wanneer: Vrijdagmiddag 16 juni 2017
Tijd: 14.00 – 19.00 uur
Plaats: Seats2meet station Amersfoort

Meriam Verhoef (www.samenwerkenaangroei.com) geeft ook een workshop over waarom het goed is om wat meer aandacht aan ons lijf te besteden en wat minder in ons hoofd te zitten en vertelt over waarom zij juist over dit onderwerp een workshop geeft en wat je in de korte workshop kunt verwachten:

“Er zijn veel spreekwoorden die verwijzen naar lichamelijke klachten die hun oorsprong in ons hoofd hebben. Last op je schouders dragen, zwaar op de maag liggen, etc. Veel mensen herkennen het wel, dat we maar in ons hoofd zitten en doordraven en onvoldoende aandacht geven aan de signalen die ons lijf ons geeft.

In deze workshop wil ik je laten ervaren wat je allemaal kan voelen als je eens even stil staat. Stil staat bij je lijf en bij je leven. Als je maar door- en doorleeft, je lijf ontkent, ontken je veel meer. Er is zoveel om ons heen, mensen, natuur, kleine momentjes van geluk. Als je niet naar je lijf luistert, dan ontken je jezelf. Het betekent dat je niet daadwerkelijk contact maakt. Niet met jezelf en ook niet met anderen. Als je niet naar je eigen lijf luistert, sluit je een deel van jezelf af. Het deel dat voelt. Het deel dat in staat is om te verbinden. Het deel dat een signalerende functie heeft, dat je waarschuwt voor overbelasting. Daarom vind ik het belangrijk om meer aandacht aan ons lijf en onze gevoelens te besteden.”

Meer weten? Kom naar de kennismakingsworkshop Uit je hoofd, in je lijf tijdens het Festival It’s All About Me (16 juni 2017) bij Seats2meet station Amersfoort. Naast deze workshop kun je nog veel meer workshops, lezingen en coaching vinden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze eerste editie is gratis, maar er zijn een beperkt aantal plaatsen per workshop, dus meld je snel aan! Meer info www.itsallaboutme.nl