Uit je hoofd, in je lijf!

0
166

Op vrijdag 16 juni vindt bij Seats2meet station Amersfoort het eerste Festival It’s All About Me plaats.

It’s all about me! Ja toch? Maar we zijn vaak druk met van alles en nog wat en vergeten stil te staan bij wezenlijke vragen als… wat drijft mij? Wat maakt mij gelukkig? Wat kan ik? Wat wil ik? Waar loop ik tegenaan? Wat wil ik veranderen? Waarin wil ik groeien?

Het festival It’s All About Me brengt mensen bij elkaar die een inspiratieboost kunnen gebruiken op persoonlijk vlak! Op de festivalvloer en tijdens de workshops of lezingen word je uitgedaagd om met en vooral voor jezelf aan de slag te gaan. Bovendien ontmoet je veel mensen die met dezelfde thema’s bezig zijn. Er ontstaat ruimte om je bewust te worden van wat voor jou belangrijk is, je doet inspiratie op voor nieuwe mogelijkheden en je wordt aangemoedigd om in beweging te komen!

It’s All About Me
Wanneer: Vrijdagmiddag 16 juni 2017
Tijd: 14.00 – 19.00 uur
Plaats: Seats2meet station Amersfoort

Meriam Verhoef (www.samenwerkenaangroei.com) geeft ook een workshop over waarom het goed is om wat meer aandacht aan ons lijf te besteden en wat minder in ons hoofd te zitten en vertelt over waarom zij juist over dit onderwerp een workshop geeft en wat je in de korte workshop kunt verwachten:

“Er zijn veel spreekwoorden die verwijzen naar lichamelijke klachten die hun oorsprong in ons hoofd hebben. Last op je schouders dragen, zwaar op de maag liggen, etc. Veel mensen herkennen het wel, dat we maar in ons hoofd zitten en doordraven en onvoldoende aandacht geven aan de signalen die ons lijf ons geeft.

In deze workshop wil ik je laten ervaren wat je allemaal kan voelen als je eens even stil staat. Stil staat bij je lijf en bij je leven. Als je maar door- en doorleeft, je lijf ontkent, ontken je veel meer. Er is zoveel om ons heen, mensen, natuur, kleine momentjes van geluk. Als je niet naar je lijf luistert, dan ontken je jezelf. Het betekent dat je niet daadwerkelijk contact maakt. Niet met jezelf en ook niet met anderen. Als je niet naar je eigen lijf luistert, sluit je een deel van jezelf af. Het deel dat voelt. Het deel dat in staat is om te verbinden. Het deel dat een signalerende functie heeft, dat je waarschuwt voor overbelasting. Daarom vind ik het belangrijk om meer aandacht aan ons lijf en onze gevoelens te besteden.”

Meer weten? Kom naar de kennismakingsworkshop Uit je hoofd, in je lijf tijdens het Festival It’s All About Me (16 juni 2017) bij Seats2meet station Amersfoort. Naast deze workshop kun je nog veel meer workshops, lezingen en coaching vinden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze eerste editie is gratis, maar er zijn een beperkt aantal plaatsen per workshop, dus meld je snel aan! Meer info www.itsallaboutme.nl

Previous articleSweden puts its whole country available on Airbnb
Next articleATTENTION TO: Tech guys & girls
Tianne van Woudenberg
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.