Stilstand geeft (ook) ruimte

0
3

We leven in een uitdagende tijd. Ons mooie bedrijf Seats2meet Amersfoort CS ligt (met als uitzondering van de maanden september en deel van oktober) volledig stil sinds maart 2020. De schulden lopen op en het gebrek aan perspectief zorgen voor een hele onzekere zware periode.

Maar het positieve is dat deze ‘stilstand’ ook ruimte gaf voor iets nieuws. Mijn delen via de blog over ‘op hartstocht zijn’ heeft een prachtig vervolg gekregen: een online programma Op Hartstocht. Dit programma – dat ik met nog negen andere HartWijzers maakte – is een ontdekkingstocht voor mensen die meer vanuit hun hart willen leven. Het creëren (en organiseren) gaf me al zoveel energie!

Daarnaast startte ik een podcast over datzelfde thema. Het eerste idee was om alleen de negen HartWijzers te interviewen maar deze eerste ervaring met het opnemen van podcasts smaakt naar meer. Prachtig om van anderen te horen hoe zij ‘leven vanuit het hart’. Ook van deze gesprekken lichte mijn hart op. Hier ga ik dus zeker mee door.

Tot slot heb ik deze week ook de mogelijkheid voor 1 op 1 coaching ‘live’ gezet op mijn website. Samen een ochtend op hartstocht gaan om in de natuur. In de stilte en in de natuur opzoek naar de antwoorden van de hartenroerselen van dat moment.

Kortom, mijn hartstocht heeft de afgelopen maanden een extra dimensie gekregen en ik word daar ongelooflijk blij van! Dankbaar dat dit zo is gaan stromen in deze lastige tijd.

De onzekerheid rondom Seats2meet blijft weliswaar onverminderd groot en dat is heel lastig en zorgelijk. Het kost veel energie en maakt soms ook verdrietig. Maar gelukkig geven de nieuwe ‘hartstocht-activiteiten’ hieraan een heel fijn tegenwicht.

Hartegroet, Tianne

Meer informatie over mijn online programma Op hartstocht vind je op www.dehartschool.nl

Meer blogs op www.ophartstocht.co

Of vind mijn podcast Op hartstocht op oa Spotify: https://open.spotify.com/show/06Z3Ev79lI49xIutLDh6uY?si=e1KCqT1RQ0yAg2aaHMJlxw

Previous articleSamen verschillend zijn (over de kracht van het verschil)
Next articleHow to Be an Outstanding Interviewer: 9 Effective Tips
Tianne van Woudenberg
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.