Stilstand geeft (ook) ruimte

We leven in een uitdagende tijd. Ons mooie bedrijf Seats2meet Amersfoort CS ligt (met als uitzondering van de maanden september en deel van oktober) volledig stil sinds maart 2020. De schulden lopen op en het gebrek aan perspectief zorgen voor een hele onzekere zware periode.

Maar het positieve is dat deze ‘stilstand’ ook ruimte gaf voor iets nieuws. Mijn delen via de blog over ‘op hartstocht zijn’ heeft een prachtig vervolg gekregen: een online programma Op Hartstocht. Dit programma – dat ik met nog negen andere HartWijzers maakte – is een ontdekkingstocht voor mensen die meer vanuit hun hart willen leven. Het creëren (en organiseren) gaf me al zoveel energie!

Daarnaast startte ik een podcast over datzelfde thema. Het eerste idee was om alleen de negen HartWijzers te interviewen maar deze eerste ervaring met het opnemen van podcasts smaakt naar meer. Prachtig om van anderen te horen hoe zij ‘leven vanuit het hart’. Ook van deze gesprekken lichte mijn hart op. Hier ga ik dus zeker mee door.

Tot slot heb ik deze week ook de mogelijkheid voor 1 op 1 coaching ‘live’ gezet op mijn website. Samen een ochtend op hartstocht gaan om in de natuur. In de stilte en in de natuur opzoek naar de antwoorden van de hartenroerselen van dat moment.

Kortom, mijn hartstocht heeft de afgelopen maanden een extra dimensie gekregen en ik word daar ongelooflijk blij van! Dankbaar dat dit zo is gaan stromen in deze lastige tijd.

De onzekerheid rondom Seats2meet blijft weliswaar onverminderd groot en dat is heel lastig en zorgelijk. Het kost veel energie en maakt soms ook verdrietig. Maar gelukkig geven de nieuwe ‘hartstocht-activiteiten’ hieraan een heel fijn tegenwicht.

Hartegroet, Tianne

Meer informatie over mijn online programma Op hartstocht vind je op www.dehartschool.nl

Meer blogs op www.ophartstocht.co

Of vind mijn podcast Op hartstocht op oa Spotify: https://open.spotify.com/show/06Z3Ev79lI49xIutLDh6uY?si=e1KCqT1RQ0yAg2aaHMJlxw