Stichting Sep Schuddeboom

0
501
Niels Schuddeboom

(Foto is gemaakt door Henk-Jan Winkeldermaat van Punkmedia.nl)

The flagship store Seats2meet.com Utrecht CS (S2M030) bestaat 10 jaar. Op maandag 27 november organiseren we daarom een festival, omdat we graag ons succesverhaal blijven vertellen en delen met het S2M (toekomstige) stakeholders waardenetwerk.

Een van de waardevolle ambassadeurs van het eerste uur is Niels Schuddeboom (35 jaar). Niels komt al jaren bij S2M en hoort volledig bij de familie. Hij houdt zich bezig met het vernieuwen en verbinden van mensen en organisaties in de Zorg- en Welzijnssector. Het doorbreken van systemen en patronen doet hij door een goede dosis humor en het blijven stellen van vragen. Hij is een inspirerende facilitator, spreker, publicist en moderator. Hij onderneemt vanuit zijn bedrijf Shakingtree. Wil je meer weten over Niels? Dit is zijn website.

Waarom doen we deze crowdfundingscampagne? We zijn allemaal erg verdrietig, omdat Niels ernstig ziek is en niet lang meer in ons midden zal zijn. Niels heeft een aangeboren spastische aandoening, waardoor hij zijn leven lang al in een rolstoel zit. Sinds een jaar heeft hij een agressieve en kwaadaardige kanker, die voortkomt uit een erfelijk overgedragen gen van zijn moeder die eveneens op jonge leeftijd hier aan overleed. Zijn leven staat in het teken van zorg, maar ook in het teken van samen goed doen en veranderingen stimuleren.

Samen met Sanne heeft Niels een zoon, Sep Schuddeboom. Sep is jarig op 23 november, die dag wordt hij 2 jaar. Om ervoor te zorgen dat Sep later zorgeloos kan studeren en opgroeien heeft Niels de stichting Sep Schuddeboom opgezet. Met deze campagne willen wij een boost geven aan de stichting.

We gebruiken hiervoor Whydonate. Je kan een donatie doen vanaf elk gewenst bedrag en dit gaat via Ideal of Incasso, waar je zelf voor kiest. We danken iedereen enorm die bij wil dragen aan de stichting Sep Schuddeboom.

Hier vind je de link naar Whydonate.

In het teken van het 10 jarige bestaan van Seats2meet interviewde Arianne Wienke Niels over zijn ervaringen binnen Seats2meet. hier lees je het interview dat Arianne Wienke met hem deed.

Ps: Heb jij je al aangemeld voor het S2M festival op maandag 27 november of moet je dat nog doen? Dat kan, voor 20 november via festival.seats2meet.com. Denk je aan een kadootje? Dan vragen we je om een gift te doen aan de stichting Sep Schuddeboom.

Vragen? Stuur hier ons een bericht.