Drie redenen wat Stadsschouwburg Utrecht als S2M locatie zo uniek maakt

0
180

Flexwerken op het mooiste terras van Utrecht, waar dagelijks beroemdheden over de vloer komen en waar je omringd wordt door iconische architectuur van begin 20e eeuw. Onwerkelijk? Nee hoor, bij Stadsschouwburg Utrecht wordt je uitgenodigd om je te laten inspireren. Of je nou komt werken, overleggen, vergaderen of gewoon een lekker kopje koffie wil drinken. Stadsschouwburg Utrecht is sinds kort een van de unieke Powered By S2M locaties.

Verrassende kennis in een veelzijdig netwerk
De schouwburg is meer dan alleen theater. Er is een grote veelzijdigheid aan kennis aanwezig. Zowel voor als achter de schermen; van tekstschrijvers tot technici, van acteurs tot bartenders. Samenwerken, kennis delen en van elkaar expertise leren gebeurt al veel bij Stadsschouwburg Utrecht. Ondanks dat, is de schouwburg altijd op zoek naar onverwachte, relevante ontmoetingen. Ontmoetingen die kunnen leiden tot innovatie, creatieve oplossingen en prikkelende samenwerkingen. Daarom is Stadsschouwburg Utrecht nu ook een Seats2Meet locatie. Wie weet ben jij wel die expert die een training kan geven aan het hele team. Of degene die op een creatieve manier gebruik maakt van de overvloed aan ruimte, met als tegenprestatie jouw sociaal kapitaal. Durf te vragen, en vind samen met Stadsschouwburg Utrecht de oplossing.

 

Genieten van de rust in de middag en kom tot leven in de avond
In de avond komt Stadsschouwburg Utrecht tot leven. Gedurende de dag is er een oase van rust. De klassieke, iconische uitstraling van het pand maakt het een stijlvolle locatie om gefocust te werken. Een fantastische plek om bijvoorbeeld af te spreken met zakelijke partners. Toe aan wat ontspanning na een dag flexwerken of vergaderen? Het restaurant van Stadsschouwburg Utrecht, de Zindering, is net zo creatief en uniek als de schouwburg zelf. Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar laat je ook inspireren door bijzondere programma’s: van culinaire proeverijen tot bezinning op zzzzzondag.

Laat je inspireren door cultuur
Stadsschouwburg Utrecht ademt cultuur. Niet alleen door de voorstellingen en hun podiumkunstenaars, maar ook de architectuur. En dat voel je. Alles is aanwezig om mensen in de spotlight te zetten. Deze locatie is alles behalve standaard. Of je nou op zoek bent naar een klassieke vergaderruimte, gebruik wil maken van een foyer, op het podium wil staan of échte theateropstellingen wil met alles erop en eraan. De schouwburg denkt mee over jouw wensen.

Flexwerken en elkaar ontmoeten kan in café Mevr. Dudok gedurende de dag. Maandag t/m zaterdag kan je vanaf 10.00 tot 17.30 uur terecht om te werken. Ben je op zoek naar een vergaderruimte? Mail dan naar verhuur@ssbu.nl of bel +31(0)30 23 24 151.