Spargle.nl is looking for a webmanager

0
139

Opportunity via Spargle.nl

Ben jij de webmanager die de uitdaging aangaat om een bedrijf zó online te positioneren dat de website- en app-gebruiker er niet meer omheen kan? Geef je eigen carrière een boost in een grote, internationale retailomgeving bij Royal FloraHolland.

De functie
Als Website Manager geef je input voor de online mediastrategie en voert deze uit.
Je houdt overzicht over de website en de app en zorgt ervoor dat deze de corporate communicatie, marketingcommunicatie- en merkstrategie van Royal FloraHolland ondersteunen.
Deze strategie vertaal je vervolgens door in het beheer en de verdere ontwikkeling van de website en app(s). Daarbij ben je er steeds op uit om de online aanwezigheid te optimaliseren en verbeteren.

Wie zoeken we?

Je bent tech-savvy en op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van websites en apps.
Daarbij word je geholpen door jouw ervaring met online marketing tools als SEA, SEO, display advertising en social media. Je bent iemand die zich goed verplaatsen in de doelgroep en weet waar de zwakke punten in de klantreis liggen, waar je dan weer feilloos op inspeelt.
Je bent gewend om samen te werken met grafische designers, technische ontwikkelaars, content managers, online marketeers en applicatie beheerders. Daarnaast heb je ervaring met agile werken.

Skills

Daarnaast:

  • beschik je over een (liefst relevante) afgeronde hbo-opleiding aangevuld met relevante cursussen en/of trainingen
  • heb je aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare functies binnen een e-commerce of online marketing & communicatie omgeving;
  • heb je aantoonbaar ruime ervaring bij een grote, complexe organisatie;
  • heb jij aantoonbare een sterke affiniteit met een coöperatieve of verenigingsstructuur.
  • heb je aantoonbare ervaring in B2B-(services)marketingcommunicatie-;
  • ben je aantoonbaar ervaren in het koppelen van online media aan CRM systemen en bekend met marketing automation functionaliteiten en tools;
  • ben je zowel de Nederlandse als de Engelse taal meester;
  • heb jij strategisch inzicht, overtuigingskracht en klantgerichtheid;

Leuk, wanneer kan ik beginnen?