The Social Impact Factory has several opportunities

0
390

SIF Utrecht is dé hotspot voor sociaal ondernemers in Utrecht, en daarmee een gloednieuwe Seats2meet.com locatie in het hart van Utrecht, tegenover Tivoli.

Ons prachtige historische pand verdient hoogwaardige horeca op de begane grond, en samen met de mannen achter Vroeg in Bunnik, wordt hier een geweldige stadsbrasserie- en bar ontwikkeld. Na de zomer zijn hier een aantal geweldige banen beschikbaar, van Barista tot Patissier tot Junior Sous Chef. Iets voor jou? Zie hier alle vacatures.
Stadsbrasserie de Utrechter is een unieke plek in hartje centrum van Utrecht waar meerdere horeca functies en activiteiten vervlochten zijn in een prachtig historisch pand. Een restaurant met event ruimte op de begane grond, unieke kelder en op de verdiepingen meeting ruimten van Social Impact Factory, waar wij ook het eten en drinken verzorgen. Vers gebakken brood, geurende koffie, iconische gerechten, fijne dranken; de Utrechter is de hele dag (en avond) een dynamische ontmoetingsplek voor een breed publiek. Hedendaags wordt vervlochten met historie, zakelijk met vrije tijd en stads met de invloeden van het platteland. Zo blijven we verrassen op luchtige wijze. De Utrechter draagt Sociaal ondernemen een warm hart toe wat wordt verweven met de dagelijkse activiteiten. Gasten, medewerkers, leveranciers en aanverwanten laten genieten van normaal sociaal is onze missie. De dynamiek van het concept weerspiegelt zich in het team. Hedendaags, eigenwijs, oog voor detail en met een beetje liefde voor design, muziek en cultuur. Naast, uiteraard, nobele horeca ervaring en een onuitputtelijke energie, zoeken wij boeiende mensen met een krachtige persoonlijkheid. Om van de Utrechter de meest besproken en bezochte brasserie van de stad te maken.