SIF Utrecht is looking for a Partnerships & LABS Manager

0
175

Opportunity via SIF Utrecht

OVER SOCIAL IMPACT FACTORY UTRECHT

SIFUtrecht is de ideale werkplek voor sociaal ondernemers. Bij ons werken, vergaderen en ontmoeten zelfstandige professionals, startups, scale-ups en grote organisaties (corporates, (semi) publieke organisaties) elkaar. Wat hen bindt is dat zij met hun ondernemerschap impact willen realiseren. Wij geloven dat sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal is. Dit prachtige pand met haar rijke historie blazen we dagelijks nieuw leven in in samenwerking met stadsbrasserie- en bar De Utrechter. Beide geloven we dat sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal is. Een samenwerking is dan ook logisch; boek je een ruimte bij Social Impact Factory dan wordt het eten en drinken door de Utrechter verzorgd.

FUNCTIE

Wij zijn op zoek naar een Manager Partnerships & Labs. In deze nieuwe, commerciële rol ontwikkel en bouw je een effectief netwerk van bedrijven op en gaat deze uitbreiden en op de kaart te zetten. Je partners zijn vaak grote organisaties of internationale multinationals die zich willen verbinden met het netwerk. Je maakt onderdeel van het exploitatieteam van SIFUtrecht.
– Ontwikkelen en uitvoeren van een sterke strategie om het netwerk van partners uit te bouwen
– New business leads en relatiebeheer
– Overeenkomsten afsluiten met potentiële partners
– Ontwikkelen van marketing- en communicatiemiddelen om je werk zo effectief mogelijk te doen
SIFUtrecht is de hotspot op het gebied van sociaal ondernemerschap met een breed netwerk van impact startups tot grown ups. Van publiek tot privaat.

AANBOD

Eerst krijg je een halfjaar contract. Wij zien dit als een functie voor de lange termijn. Salarisindicatie: € 3.500 tot € 4.500 per maand (deels variabel).

PROFIEL

– Bachelor of Masteropleiding
– Affiniteit met sociaal ondernemerschap
– Zakelijke instelling
– Aantoonbare succesvolle ervaring met sales en relatiemanagement
– Resultaatgericht, teamspeler, doelgericht

INTERESSE?

Bij interesse kun je uiterlijk tot 22 februari a.s. je CV + motivatie richten aan m.ruggeberg@kirkmancompany.com. Op basis van CV + motivatie worden geschikte kandidaten geselecteerd voor een selectiedag (ochtend of middag).