Sharing is caring: kosteloos je training of workshop geven in Utrecht

0
281

Overvloed door schaarste

Delen: dat is wat Seats doet. De laatste tijd leek dat minder voor de hand liggend. Want als je niet veel meer hebt, hoe deel je dan? Gelukkig weten we dat je van delen alleen maar beter wordt. En de schaarste -onze lege meeting spaces- is juist nu onze overvloed! Zo ontstond het idee voor een deal, speciaal voor trainers en workshopgevers. Omdat die groep de afgelopen tijd ook inkomsten heeft gemist en wel een meevaller kan gebruiken.

Deel-deal

Dus: heb jij een workshop of training die je graag wilt geven? Wij hebben plek over! Deelnemers aan jouw training betalen gewoon aan jou. Jij krijgt kosteloos een meeting space voor die dag of dat dagdeel. Je training niet helemaal vol? Dan loop je dus geen financieel risico. Je betaalt ons terug door te delen dat je bij ons bent. Via je socials, door mensen over ons te vertellen of door een artikel voor ons magazine te schrijven. En natuurlijk door (na succes) je volgende workshop bij ons te boeken;-) Zo helpen we elkaar vooruit. 

Bel of mail ons even als je een datum wilt prikken. Dat kan naar 030-2393838
of contact@s2mutrechtcs.com. En ken je iemand voor wie dit een leuke deal is? Suur de link naar dit artikel gerust door!