Seats4silence: creeer mee!

0
416

Ben je flexwerker en heb je een deel van de tijd behoefte aan een workspace met rust en ruimte? Of heb je een coachend beroep en wil je jouw begeleiding memorabel maken? Doe dan mee!

Seats4silence

Seats4silence is een concept in ontwikkeling met stilte- en buiten- flexplekken als aanvulling op van de bekende work- en meetingspaces van Seats2meet.com. Op landelijke locaties, aan het water of in een kasteel kun je in alle rust werken. In de buitenlucht of onder dak. Als coach met je klant, alleen of met je co-worker aan een nieuw product. Buitenstoelen vind je op mooie groene locaties in de regio. De locaties zijn heel divers in beleving en voorzieningenniveau. Kijk goed op de locatiebeschrijving en die van de stoel om te weten wat je kunt verwachten.

Rust en ruimte

Werken is net levuitzicht landscape (1024x480)en. Actie, afgewisseld met rust en reflectie, ontmoeten, bespreken  en opnieuw naar actie. Flexwerkend kies je voor iedere fase een optimale omgeving. De flow van actie vind je in een ruimte met actie. Voor reflectie en verdieping zoek je rust en ruimte in je hoofd.

Je gaat naar buiten, out of your box. Ergens anders, een plek waar jij je op je gemak voelt, ontspant en drukte los kan laten. Waar al jouw zintuigen wakker worden, zodat je je optimaal kunt richten op dat wat je wilt. Inzichten, oplossingen, nieuwe ideeën. Alleen, in alle rust op je zelf. Of in gesprek met jouw projectmaatje, klant of coach. Wat je maar wilt.

Glokalisatie

Op locatie vind je de verbinding met buiten, jouw stoel en jouw host in hun landelijke, persoonlijke omgeving. Veel van de locaties worden met je gedeeld door particulieren of kleine ondernemers uit verschillende branches. Minicamping, B&B, vergaderlocatie, boer, molen of tuinenpark en enkele natuurbeheerders. Zij delen hun plek gastvrij en gratis met jou als experiment met de nieuwe deeleconomie.

De behoefte aan ‘echte’ fysieke ervaringen neemt toe naar mate je meer online bent. Net als balans tussen activiteit en rust, hebben we balans tussen online en offline nodig. In society 3.0 verbinden we ons ‘global’ en ‘local’. EN- EN. We verdiepen onze verbinding met beiden.

Voordelen seats4silence

  • Divers aanbod flexplekken voor optimale omgeving voor jouw doelen.
  • Verbinding met jouw regio en de mensen, die voor onze groene omgeving zorgen.
  • Bijdrage aan nieuwe economie op de landelijke, en erfgoed locaties.

Wordt prosumer!                                      

Help samen ons het concept en de toepassing een stap verder te brengen. Gebruik de gratis locaties, denk mee en geef feedback. Doe mee met de ontmoeting tussen gebruikers en locatiehouders bij de Sharing Monday Meetup op 2 juni 2014, gedurende het pilot seizoen op de locaties en bij de afsluiting van het seizoen op de Dag van de Stilte, de laatste zondag van oktober.  Welke ideeën en behoeften heb jij voor seats4silence? En wat wil jij zelf bijdragen? Welkom bij Seat4Silence! Hier reserveren met zoekterm Silence.

Deel jouw reactie hieronder!