Seats2meet Amersfoort middelpunt van de wereld!

0
277

Seats2meet-locaties bieden innovatieve werkplekken waar we bezoekers spontaan en onverwacht verbinden met de juiste mensen. Serendipiteit (het faciliteren van spontane onverwachte ontmoetingen) is waar het ons allemaal om draait!

NIEUW
De afgelopen jaren ontwikkelde Seats2meet international de app The Serendipity Machine: een app die helpt om mensen in het netwerk real-time én place-based te koppelen aan elkaar. Niet alleen op locatie dus, maar The Serendipity Machine verbindt je op basis van skills en huidige activiteiten aan mensen wereldwijd die ook zijn ingecheckt en dus open staan voor nieuwe verbindingen!

Vlak voor de zomer werd de allernieuwste versie gelanceerd van de app (Android en IOS) waar we mega enthousiast over zijn. Met deze super krachtige tool is het nog makkelijker je sociaal kapitaal (kennis en netwerk) te delen én dus de manier om sneller aan relevante verbindingen te komen. En dat is waar we in geloven: verbindingen maken, kennis en netwerken delen en elkaar helpen om verder te komen!

Fantastische resultaten
En dat is niet alleen geloven maar ook weten. De Erasmus Universiteit doet al jaren onderzoek naar het effect van serendipiteit op al onze Seats2meet-locaties. Uit onderzoek in 2015 blijkt dat 1 op de 6 bezoekers van Seats2meet.com een nieuwe baan, betaalde opdracht vindt of zelfs een nieuw bedrijf start. Een fantastisch resultaat, waarmee we volgens ons het UWV overtreffen qua resultaten op het gebied van werkgelegenheid creatie!

Connected to a worldwide network!
En dat resultaat kan alleen maar groeien! Nu we ons netwerk ook kunnen verbinden aan mensen die zich buiten onze S2M-locaties bevinden, kan het niet anders dan dat er met The Serendipity Machine nog veel meer banen, klussen gevonden worden én bedrijven gestart. Inmiddels zijn er wereldwijd al 220 Serendipity Spots in 23 landen met een potentie van 4,1 miljoen connecties! Seats2meet Amersfoort CS is hiermee niet langer het middelpunt van Nederland maar van de wereld!

Terug naar jou…. een kwestie van doen!
Wat betekent dit alles voor jou? Als je voortaan bij ons (of een andere Seats2meet-locatie) incheckt voor een werkplek, ben je direct ook ingecheckt op The Serendipity Machine en kun je via de app (die je zowel via IOS en Android kunt downloaden) gebruikmaken van deze locatie-overschrijdende matchingstool en verbind je je dus met een wereldwijd netwerk! Mogelijkheden die de app biedt zijn de automatische match die de app voor je maakt op basis van ‘skills’ en ‘what you are working on’? Verder kun je zelf actief zoeken op ‘skills’ van andere mensen, kun je zelf actief connectie-verzoeken versturen, contacten opslaan en bieden we ‘icebreakers’ om makkelijker contact te maken. Het werkt simpel, het is een kwestie van doen!

Terug naar onze ambitie in Amersfoort
We zien een trend. Bedrijven, horeca, scholen, bibliotheken en ziekenhuizen openen hun deuren voor de wereld. Gasten zijn welkom in de centrale ruimtes om daar te werken en elkaar te ontmoeten. De app The Serendipity Machine is de tool voor deze plekken om ook een ‘serendipity spot’ te worden. Mensen kunnen de locatie vinden als een place-to-be en de locatie heeft direct een dashboard om te kijken welke mensen (en skills) er in huis zijn! Zeer waardevol, want met mensen die je plek binnenkomen, komt er ook veel expertise en kennis binnen. Wij helpen locaties in Amersfoort (in de breedste zin van het woord) daarom graag om ook een Serendipity Spot te worden en ook een plaats te worden vol mogelijkheden! Interesse? Neem contact met ons op!

Get out of your bubble en connect to a worldwide network!

 

Previous articleCulinaire fotografie in opdracht
Next articleMore About: Drones
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.