Seats2meet Amersfoort CS verhuurt extra werkplekken

0
44
de toekomst van werk
De verhuur van ruimtes is helaas weer grotendeels stilgevallen door de Corona-maatregelen. Wat we wel zien, is dat onze open lounge goed gebruik wordt. Thuiswerken is niet voor iedereen een (goede en gezonde) optie. Onze werkplekken zijn voor velen een fijn en soms zelfs noodzakelijk alternatief.
Zo lang als thuiswerken het devies is, bieden wij extra werkplekken beschikbaar. De zalen die nu toch grotendeels leegstaan, kunnen ook gehuurd worden als ‘office for one day’. Ook de werkplekken in de open lounge zijn beschikbaar voor een vrijwillige maar zeer gewaardeerde bijdrage. Voor iedereen uit Amersfoort en omgeving.
Uiteraard nemen we hierbij alle RIVM-richtlijnen in acht.
– Er zijn niet meer dan 30 personen in een ruimte
– We zorgen dat je overal de 1,5 meter afstand kunt houden
– We desinfecteren meerdere malen per dag de contactpunten voor onze gasten
– We ventileren goed en vaak
We hebben de volgende opties:

Werkplek in de open lounge € 15,- (vrijwillig maar zeer gewaardeerd)Werkplek in een afgesloten ruimte € 45,- p.p.

Wil je een factuur, dan komt er nog BTW bij.
Meer info via contact@seats2meetamersfoortcs.com of boek rechtstreeks je werkplek op https://www.seats2meet.com/…/322/Seats2meet-Amersfoort-CS.
Stay connected and be well!

 

 

Previous articleBeter Boeken
Next articleWaar ga je vandaag waarde creëren?
Tianne van Woudenberg
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.