Seats staat niet stil!

0
6

De maatregelen worden verlengd. Met een diepe zucht als gevolg voor veel mensen en ondernemers. We zijn er klaar mee. Begrijpelijk. Toch gaat onze gezamenlijke verantwoordelijkheid boven alles. De verantwoordelijkheid voor elkaar, voor ieders gezondheid en toekomst. Dat geldt ook voor onze 5 hoofdlocaties, die daarom gesloten blijven voor co-working. Daarnaast heeft elke locatie zo zijn eigen focus. Denk aan meetings in Virtual Realityonline co-working en een tool die werkplekken managen makkelijk maakt. Je leest er in dit artikel meer over.

Niet stilzitten

Stilzitten is niks voor Seats. Daarom zetten we ons samen in voor verbeterd (virtueel) ontmoeten. Zo kun je straks hybride events organiseren waarbij meerdere locaties betrokken zijn. Een deel van de bezoekers sluit online aan, de anderen in S2M ruimtes verspreid over het land. Zo helpen we bewegingsstromen (en CO2 uitstoot;-) te verminderen en stimuleren toch het samenkomen in events.

Essentieel ontmoeten

De deuren zijn dicht. Maar er zijn uitzonderingen. Daarom hebben we besloten op aanvraag de deur te openen voor wat we noemen ‘essentiële ontmoetingen’. Zo kregen we aanvragen van bijzondere partijen. Die bijvoorbeeld geen eigen locatie hebben en voor wie het noodzaak is om elkaar te zien. In zulke gevallen willen we graag helpen. Dus: voelen jullie de noodzaak tot fysiek ontmoeten, maar ontbreekt de plek? Neem dan contact op met één van onze locaties, we denken graag mee!

Digital Office Host

Werken is voorgoed veranderd. We gaan soms naar kantoor, dan naar een koffietentje, werken thuis of zoeken een co-werkplek. Hoe ondersteun je die beweging als organisatie, zodat je in verbinding blijft met je mensen? Daar helpt de Digital Office Host jullie bij. Via deze simpele tool boeken medewerkers een werkplek op kantoor of ergens anders. Doe je mee? www.digitalofficehost.nl

Hybride trainingen

Bij S2M Amersfoort CS kun je als trainer je hart ophalen. Er zijn meeting spaces ingericht met speciale tools waarmee je eenvoudig jouw hybride sessie organiseert. De trainer is met een deel van de groep op locatie aanwezig en de anderen sluiten online aan. Een mooie oplossing die het beste van twee werelden combineert!

Work & Connect, online coworking

Heb je behoefte aan meer verbinding en echt ‘samenwerken’, ook al kan dat niet op een fysieke locatie? Doe dan – elke dinsdag – mee aan Work & Connect!, conscious coworking, georganiseerd door S2M Amersfoort. Meer weten? Bel 033-2022190
WebVR: Ontmoeten in Virtual Reality
‘The future is now’, bij Seats Utrecht: je kunt er vanaf 2021 futuristisch vergaderen via Virtual Reality! Je checkt in via je laptop, kiest een een avatar en stapt een virtueel event of meeting binnen op de locatie. Nieuwsgierig hoe dat werkt?
Voor een impressie van WebVR op onze locatie check hier de video. Meer info? Bel 030-2393838

Hybride en online mogelijkheden

In deze onzekere tijden is de kans groot dat niet al je deelnemers bij je vergadering of training kunnen zijn. Onze locaties in Brabant bieden daarom de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren in een hybride vorm. Een deel van de mensen is dan fysiek aanwezig, denk aan de sprekers of workshopbegeleiders. De andere deelnemers haken virtueel aan in een online omgeving. Onze locaties hebben alle faciliteiten voor zulke meetings in huis en zorgen bij elke reservering voor een link naar een virtuele vergaderruimte!
Meer weten?
Seats2meet Eindhoven: 040-780 5039
Seats2meet Tilburg: 013-208 4052
Seats2meet ‘s-Hertogenbosch: 073-690 0515
Via jouw persoonlijke profiel, je passport, blijf je met ons in verbinding. En met alle andere professionals uit ons netwerk natuurlijk!