Salesmedewerker bij Fitmanager

0
164

Opportunity via Fitmanager

Ben jij op zoek naar een gave functie bij een snelgroeiende organisatie? Ben jij commercieel ingesteld en houd je van klantcontact? Wij zijn op zoek naar een getalenteerde salesmedewerker die zin heeft in een uitdaging en een bijdrage wil leveren aan onze ambitie!

Omschrijving bedrijf

Fitmanager is een startup in hartje Amsterdam waar we met een jong team werken aan onze ambitie om marktleider te worden! We zijn inmiddels de ‘zolderkamer’ fase al lang voorbij, en werken vanuit een open kantoor boven in de Beurs van Berlage. Een super relaxte lunch, geen pingpongtafel, maar wel een sjoelbak!

Bij Fitmanager ontwikkelen wij innovatieve online software voor ondernemers in de fitness & health branche. Wij leveren een compleet systeem inclusief apps voor ledenadministratie, planning, online betalen, communicatie en marketing. Hiermee besparen onze klanten veel tijd, hebben ze controle over hun bedrijf, genereren ze meer omzet en hebben ze een professionele uitstraling. De missie van Fitmanager is om ervoor te zorgen dat door middel van technologie een gezonde lifestyle voor iedereen toegankelijk is.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Wil jij elke dag hetzelfde doen? Stop dan nu met lezen en solliciteer vooral ergens anders… In de functie van sales medewerker ben jij het 1e aanspreekpunt voor potentiële klanten. Je doet met name ‘warme’ acquisitie omdat de meeste leads middels marketing campagnes als binnen komen. Door potentiële klanten online demo’s te geven overtuig jij ze van de meerwaarde Fitmanager. Je houdt telefonisch contact en gebruikt ‘consultative selling’ om binnen afzienbare tijd de deal te scoren.

Daarnaast wordt er ook van je verwacht dat je nieuwe sales campagnes zal initiëren. Denk hierbij aan e-mail campagnes, events bezoeken en het sluiten van partnerships met interessante netwerk partners.

Wij verwachten dat je:

sportief bent en een commerciële drive hebt
het leuk vindt om te verkopen en deals te sluiten
doorzettingsvermogen hebt en initiatief neemt
prioriteiten kan stellen, en hoofdzaken van bijzaken kan onderscheiden.
persoonlijk en proactief reageert op alle vragen klanten

Jouw profiel

enthousiast: je bent positief en straalt energie uit.
communicatief: je bent schriftelijk en mondeling sterk.
team player: je bent een teamplayer en wil samen winnen.
fanatiek: je haalt er plezier uit om topprestaties te leveren.
avonturier: je werkt het liefst bij een organisatie met veel uitdagingen en mogelijkheden.
Vereiste ervaring

Je bent een starter maar je hoeft niet persé ervaring te hebben bij een softwarebedrijf of in een andere commerciële rol. Hadden wij ook niet. Je bent wel leergierig en hebt de wil om te winnen. Dat hebben wij ook!

Opleidingsniveau

HBO

Wat bieden wij

Een flexibele baan van 24 of 36 uur per week
Zoveel verantwoordelijkheid als je wilt (en kunt) nemen
Inspirerend en getalenteerd team
Een geweldig kantoor in het centrum van Amsterdam
Omgeving waarin je je snel kan ontwikkelen
Platte organisatie waarin jij veel verantwoordelijkheden en vrijheid krijgt
Marktconform salaris

Vragen?

Bel of mail met Maarten op maarten@fitmanager.com of 06-14343805. Vul hieronder je gegevens in om te solliciteren. Wij kijken er naar uit!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld