S2M Connecting Event Software 🚀

0
322

EXPLORE EVENTS

Vandaag, op 29 maart, vieren we S2M Festival Connecting Stories – een groot evenement gewijd aan de opening van vernieuwde Meeting Plaza Utrecht (Powered by Seats2meet locatie), gecentreerd rond verhalen over modern werken, duurzaamheid en ondernemerschap. We zien dit als een uitstekende gelegenheid om onze nieuwe Connecting Event Software aan te kondigen. Bij Seats2meet geloven we dat evenementen geweldig zijn om te verbinden, samen te werken en te groeien. Dankzij de Connecting Event Software faciliteren we het vinden van de juiste mensen voor, tijdens en na het event.

Of je nu een organisator of deelnemer bent, je kent waarschijnlijk de worsteling van het vinden van relevante evenementen of het bereiken van de juiste doelgroep. Ook is het vaak moeilijk om met de voor jou relevante personen tijdens evenementen in contact te komen. S2M Connecting Event Software is bedoeld om deze problemen op te lossen door de evenementen te matchen met relevante deelnemers op basis van hun kennis en expertise. Bovendien maakt de software inzichtelijk welke deelnemers aanwezig zullen zijn met welke expertise. Op basis van een AI gedreven algoritme worden deelnemers aan elkaar gematcht. Hierdoor worden connecties al vóór het evenement plaatsvindt gelegd.

 

De evenementenpagina biedt een overzicht van het programma en het adres en stelt de deelnemer in staat moeiteloos contact op te nemen met de organisator van het evenement. Bovendien maakt de software het gemakkelijker om in contact te komen en blijven, nadat het evenement heeft plaatsgevonden. Een van de belangrijkste voordelen van de software is dat het zowel de deelnemers als de organisatoren in staat stelt om uit hun netwerk bubble te komen en verbonden te raken met voorheen onbekende maar relevante evenementen en mensen. Deze software is geïntegreerd in het S2M Passport. Het gebruik hiervan is eenvoudig en gratis voor iedereen.

 

EXPLORE EVENTS