Publiceer je artikel

Dit is een handleiding voor gastbloggers die willen bijdragen aan het Magazine met
hun kennis en expertise.
Voor commerciële zaken en product placement kun je contact opnemen met ons
team via stories@seats2meet.com.

Wat is het Seats2meet Magazine?

Seats2meet Magazine is een platform dat experts de ruimte biedt eigen artikelen te delen over de volgende onderwerpen:

Ondernemerschap, de deeleconomie, technologie, trends in de samenwerkingseconomie, duurzaamheid, de toekomst van werk en lifestyle.

Als je ook wilt bijdragen aan ons magazine en je visie en expertise wilt delen, dan is deze handleiding voor jou. Deze vier eenvoudige stappen maken je wegwijs in ons magazine en helpen om je eerste post perfect te maken!

Stap 1

Registreer je als Magazine Contributor via de link magazine.seats2meet.com/s2m-admin. Je ontvangt een activitatiemail van WordPress (check je spamfilter, daar komt het vaak terecht).

Stap 2

Pimp je profiel. Vergeet niet je profielpagina te bekijken en verder in te vullen. Je kunt je profiel aanpassen door op je profielfoto rechts bovenin te klikken, nadat je bent ingelogd.

  • Kies een profielfoto
  • Vul je profielgegevens in
  • Als je wilt kun je ook je website en sociale accounts toevoegen, zodat je lezers contact kunnen leggen. 

Stap 3

Je kun nu je eerste post schrijven!

 

  • Minimaal 200 woorden (er is geen maximum)
  • Een titel met maximaal 70 karakters
  • Foto van hoge kwaliteit, minimaal 780 x 300 px
  • Het artikel kan zowel in het Engels als Nederlands zijn
  • Voeg minimaal 3 relevante tags toe (Hiermee koppelt de op AI gebaseerde technologie van Seats2meet Passport de content aan relevante gebruikers).

Let op:
Zorg ervoor dat jouw afbeeldingen niet beveiligd zijn tegen (re)posten. Let op dat er geen copyright rust op je afbeelding.

Het artikel moet informatief zijn en iets toevoegen voor onze Seats2meet gebruikers. Eigen meningen en referenties naar eigen ervaringen zijn natuurlijk welkom, maar wij houden ons het recht voor om aanpassingen te doen of niet te publiceren als het artikel bevooroordeeld is of niet past binnen de algemene stijl. Voel je vrij om door het Magazine te bladeren voor goede voorbeelden. En als je wat hulp nodig hebt dan helpen we graag met het vinden van de juiste invalshoek of het verfijnen van je post. Neem gewoon contact op via stories@seats2meet.com.

Step 4

Inzenden voor beoordeling: we gaan nu jouw artikel beoordelen, goedkeuren of we sturen het concept terug. Succes, en ontzettend bedankt voor je bijdrage aan een fantastisch magazine! Heb je vragen, stel ze gerust aan stories@seats2meet.com.