Psst, zelfstandig professional, stop met verzekeren en doe mee met sparen!

Ook zeker zijn van een inkomen bij ziekte? Doe mee met jouw S2M op CommonEasy; leuker, socialer en voordeliger.

DOE MEE!

Een match

Waarom zijn S2M en CommonEasy een goede match?

S2M begrijpt als netwerk gedreven organisatie, hoe belangrijk je netwerk en community voor je is als zelfstandig professional. Dat ziet CommonEasy ook terug; een groot deel van de CommonEasy community leden komt uit het S2M netwerk.

S2M en CommonEasy werken samen voor jou als zelfstandig professional.

De visie van Society 3.0 (waar S2M op gebouwd is), is dat de maatschappij zichzelf organiseert als een levend netwerk. Met een beetje hulp van de juiste tools en andere professionals kunnen we zo ons eigen leven inrichten. Dat doen we door verhalen, gezellige werkplekken, kennis en opdrachten te delen, maar waarom eigenlijk niet meer?

CommonEasy weet dat je sterker staat als zelfstandig ondernemer met een heel netwerk van andere ondernemers die achter jou staan. Juist op dat ene moment in je leven, dat het jou als ondernemer even voor geen ene meter lukt, is het goud waard om het juiste vangnet te hebben.

Het ondernemers netwerk van S2M en CommonEasy werken samen aan het mooiste alternatief voor jou AOV. Zo heb je ook een inkomen als je ziek bent, maar dan leuk, sociaal en veel voordeliger.

Wat is CommonEasy?

Wat is CommonEasy en wat kan CommonEasy voor mij betekenen?

Wij willen dat ondernemers stoppen met verzekeren en gaan sparen! CommonEasy is een community van ondernemers die sparen en elkaar uit de brand helpen als je ziek bent. Is er niemand ziek in jouw netwerk? Dan spaar jij door!

CommonEasy is te vergelijken met Linkedin, maar dan bedoelt als ondernemer dat jij zeker bent van een inkomen als je ziek bent. De gemakkelijkste, leukste en voordeligste manier om dat te regelen in 2019; is om het gewoon zelf te regelen met jouw eigen netwerk.

Iedereen een backup

S2M streeft ernaar dat elke professional een backup heeft.

Toekomst van werk is aan het veranderen, het wordt projectmatiger, specialistischer, unieker en zelfs persoonlijker wat je juist als zelfstandig professional perfect kan. Dat klinkt natuurlijk mooi die toekomst, maar het zou toch te gek voor woorden zijn die verandering zou betekenen, we onze sociale zekerheden van vorige decennia op moeten geven?

Gelukkig zijn er hedendaagse alternatieven die keihard werken van deze toekomst geen probleem te maken en heel concreet je als zelfstandig professional je het ook kan veroorloven om ziek te zijn.

S2M netwerk als vangnet

Jouw bestaande S2M netwerk als vangnet. Zo eenvoudig is het en je kunt nu al beginnen.

Het mooi is er is al een harde kern van professionals die elkaar kennen uit de S2M community en elkaar al drie jaar opvangen bij ziekte. Vele van deze leden zijn er vanaf het begin bij en hebben samen met ons dit platform doen groeien. Het mooie is, het wordt steeds makkelijker om mee te doen door het unieke cirkelsysteem. ook al heb jezelf geen groot netwerk, als je nu kijkt naar welke ondernemers meedoen en 1 ervan accepteert jouw uitnodiging, ben je binnen vijf minuten klaar. Zo makkelijk is het nog nooit geweest.

DOE MEE!