Een kijkje in het programma #s2m10jaar

0
327

Het festival komt eraan, we zetten graag de volgende sprekers en activiteiten in de spotlight.

Ruben van Gogh

Dichter Ruben van Gogh is al jaren te vinden in Seats2meet, waar hij werkt aan gedichten en ‘te zingen dingen’ in opdracht. In Naked Tracks | 11 is hij deze avond te vinden met zijn Literaire Afwerkplaats, kleinschalige voordrachten voor steeds een of enkele luisteraars.
Meer informatie over Ruben vind je hier. 

Jan Willem Alphenaar

Als digitale trendwatcher en spreker weet Jan Willen Alphenaar alles over privacy, identieit en Linked-in. “1 ding staat vast, alles gaat veranderen in de toekomst.” Met meer dan 500 presentaties in de afgelopen zes jaar, weet Jan Willem hoe hij een boodschap op een publiek kan overbrengen. Enthousiast, amusant en informatief.

Martijn Aslander

Martijn Aslander is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller Nooit Af. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta.
Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Mr. Sanbot

Ken je Sanbot al? Sanbot is een inteligente, cloud-enabled, service robot.
Hij is maar 58 cm groot maar beantwoord al je vragen. Laat je verassen en interview Mr. Sanbot zelf! Alvast meer zien van Mr. Sanbot, inclussief dansmoves? Dat kan hier. 

Ermi van Oers

Ermi van Oers,¬†Cum Laude afgestudeerd aan Willem de Kooning Academy in 2016 in de richting product design. In het laatste jaar van haar studie focusde zich op de interactie tussen mens, natuur en technologie met haar “Living Light” project. Rechtstreeks als winnaar van de Dutch design week komt ze naar het Seats2meet festival om haar verhaal te vertellen.

‚ÄúNature is full of smart solutions, I see my target as a designer to inspire people with the potential power within natural processes. I want to show the beautiful poetic side of these living systems when they take place in our today‚Äôs structure.‚ÄĚ

Meer over “Living Light” vind je hier.

Frank Kolkman

Frank Kolkman is een kritische ontwerper en een speculatief onderzoeker, die ge√Įnteresseerd is in het uitdiepen van de sociale, economische en esthetische implicaties van huidige √©n toekomstige technologie√ęn. Zijn werk is experimenteel, deconstructivistisch en systemisch van aard. Kolkman ontregelt met uitdagende prototypes, interactieve installaties en scenario’s die betrekking hebben op hedendaagse thema‚Äôs als technologische toegang en eigendom. Dat is het gemeenschappelijke kenmerk van zijn projecten Open Surgery (een doe-het-zelf operatie robot), Designs for Flies (een kit zodat pati√ęnten zelf medicijnen voor zeldzame ziektes kunnen ontwikkelen), Black Gold (over het in standhouden van bedreigde diersoorten) en Outrospectre (over het omgaan met en ervaren van de dood met behulp van technologie).

Olivier van Embden

Olivier van Embden is elf jaar oud. Hij zit in groep acht van basisschool Happy Kids in Utrecht. En hij heeft een eigen zaak: Focus Toys. De basisschool Happy Kids is Vernieuwend onderwijs voor nieuwsgierige kids! Het is dé school voor hoogbegaafde en hoog sensitieve kinderen. Twee dagen in de week bevind de Happy Kids school bij Seats2meet Utrecht CS én Olivier is een van de sprekers tijdens het festival!
Het AD schreef over Olivier.

Lekker in een potje

Lekkerineenpotje maakt voor jou de lekkerste handgemaakte, vegan verzorgingsproducten! Denk hierbij aan haarmaskers met rozemarijn en kokosolie of deodorant op basis van baking soda en pepermunt.¬† ¬†Deze verzorgingslijn houdt rekening met jou, de planeet en al haar inwoners. Wil jij weten wat je op je huid smeert? Op ieder¬†potje¬†staat¬†een¬†etiket met duidelijke taal. Niks dan √©cht natuurlijke en zelfs eetbare ingredi√ęnten gaan¬†in¬†deze potjes. De meiden van lekkerineenpotje maken alle potjes met de hand. Hierbij gebruiken zij veelal biologische en fair trade ingredi√ęnten. Zo gaan er letterlijk rozenblaadjes¬†in¬†de blender om¬†een¬†heerlijke bodyscrub te maken. ZIj vinden dat dieren niet thuis horen¬†in¬†onze badkamer en testen hun producten dan ook alleen op mensen. Daarnaast ruiken alle potjes heerlijk!¬†Speciaal voor het 10-jarige bestaan van Seats2Meet mag je gratis¬†een¬†mini-scrub maken met ingredi√ęnten die je zou kunnen eten.


Film Higher Self door Veysi

We leven gejaagd en nemen niet de tijd om stil te staan. De film Veysi verstilt en brengt de geest van kijkers tot rust. Het is als de slow food onder de films. Kom tot rust tijdens het festival bij het kijken van deze 25 minuten durende slow movie gemaakt door Veysi.

Massage door Puur René

Laat je masseren door Puur Renee tijdens het festival!
Een stoelmassage is een laagdrempelige manier om bij te dragen aan je eigen gezondheid! Tijdens deze korte massage, van ongeveer 15 minuten masseer ik rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen lekker los. De kans op rugklachten en R.S.I.-klachten worden hierdoor verminderd. Bovendien krijg je weer hernieuwde energie! Een echt cadeautje dus…

Meer volgt….

Meld je nu aan voor maandag de 27e!
Het gehele programma zien? Bekijk het schema hier.