Vergroot je netwerk en ga eens langs bij Trainspot; de nieuwe Powered By S2M locatie

0
118

Aan de rand van het Griftpark, midden in het hart van Utrecht en met de Utrechtse grachtengordel om de hoek, zit vergader- en trainingslocatie Trainspot. Op deze unieke plek kun je niet alleen terecht om te vergaderen en trainingen te geven; sinds kort biedt Trainspot ook ruimte om te flexwerken. Deze ‘Powered By S2M-locatie’ onderscheidt zich niet alleen door hun locatie. Samen met hun flexibiliteit en klantgerichtheid maken ze het verschil. 

Als trainingsbureau haalt Trainspot hun voldoening uit het ontwikkelen van mensen. “Alles en iedereen die bij ons met een grotere glimlach vertrekt dan dat hij/zij bij ons binnenkwam, betekent voor ons Missie Geslaagd” vertelt Jeroen, directeur van Trainspot. Ze doen er dan ook alles aan om door hun service een toegevoegde waarde te bieden aan de gasten: “Als een groep aan het einde van de dag zich ontzorgt voelt en in een prettige omgeving de inhoud goed heeft kunnen ‘raken’, dan zijn wij trots dat we die toegevoegde waarde hebben mogen faciliteren.” Er is dan ook van alles aanwezig om de ideale omstandigheden te creëren voor een training of vergadering. Beamers, flipovers en natuurlijk heerlijke koffie en thee om de volle focus bij de dag te houden.

De samenwerking met Seats2Meet was voor Trainspot een logische keuze. Een informele sfeer, gastvrije service en vooral gebruik maken van sociaal kapitaal: samen dingen ontdekken en leren van elkaar. Kortom, overeenkomsten in overvloed. De persoonlijke betrokkenheid en de missie van Trainspot zorgen ervoor dat iedereen een warm welkom krijgt, of je nu een workspace of meetingspace boekt. Flexwerken kan door een workspace te reserveren in de lounge; een leuke speelse ruimte met plek voor zes personen. Toch behoefte aan een eigen ruimte? Geen probleem. Via de website van Trainspot of Seats2Meet kun je eenvoudig een meetingspace boeken.


De overeenkomsten met Seats2Meet zijn niet alleen te vinden in service en omgeving. Trainspot ziet, net als Seats2Meet, de kracht in de groeiende netwerksamenleving, waarin onverwachte ontmoetingen (serendipiteit) een meerwaarde leveren. In onderstaand interview vertelt Jeroen over hun visie en ervaringen met de drie pijlers van Seats2Meet: connect, collaborate en grow.

 

Wat is het belang van de netwerksamenleving voor jullie?
“Uiteindelijk is werken veel leuker als je dat samen kan doen. En ‘samen’ moet je wel opzoeken, dat gaat niet vanzelf. Je moet hiervoor open staan en ook willen denken in kansen en nieuwe dingen. Wij geloven sterk dat als je elkaar ontmoet er ook mogelijkheden zijn om elkaar te helpen. En dan is het heel simpel… als je iemand helpt, dan komt dat ergens wel een keer terug. En soms is dat business, en nog veel vaker gewoon leuke contacten die fun brengen in je werk!” 

Hoe ziet volgens jullie de netwerksamenleving van de toekomst eruit?
“Net als bij het winkelen of het doen van je boodschappen, zal door het fenomeen ‘blurring channels’ (van ‘je doet je boodschappen bij de supermarkt, je bestelt pizza online en je hypotheek sluit je af bij de hypotheekadviseur’, naar ‘je doet boodschappen direct na je nachtdienst en dit is tegelijk ook je energieleverancier en de partij waar je je wandelvakantie naar de Alpen bij boekt). Ook voor werken geldt dat grenzen vervagen, openingstijden uit de klassieke economie verdwijnen en het aantal kantoren waar alleen mensen werken die dezelfde werkgever hebben drastisch zullen afnemen en sharing van skills eerder de standaard dan de uitzondering zullen zijn”.

Wat is jullie leukste serendipity-moment?
“Aangezien we pas recent gestart zijn, denk ik onze eerste ontmoeting/boeking. Deze flexwerker maakt er een sport van om alle nieuwe S2M locaties in Utrecht ook te ontdekken, volledig gericht op nieuwe contacten. Hij was in-between jobs en had aspiraties om trainingen te gaan geven. Niet direct wat binnen ons assortiment past, tegelijkertijd kunnen we hem wel met andere partijen in contact brengen die mogelijk relevant zijn voor hem.”

Wil jij ook je netwerk vergroten en tegelijkertijd genieten van de unieke service bij Trainspot? Kom vooral langs! Je bent van harte welkom om te flexwerken van maandag t/m vrijdag, tussen 09.30 en 16.30 uur. Ruimte voor jezelf nodig voor een vergadering, training of event? Meetingspaces zijn doorgaans beschikbaar van 08.00 tot 18.00 uur. De actuele openingstijden vind je hier. Trainspot is te vinden op Kleinesingel 33, tegenover het Griftpark. Of je nou op de fiets, met het OV of met de auto komt, Trainspot is goed bereikbaar.