Pitch event ‘Wonen’ bij Centraal Beheer

Pitch event ‘Wonen’ bij Centraal Beheer
Huizen worden steeds slimmer. Duurzaamheid is hot. Starters hebben steeds meer moeite met het vinden van een betaalbare woning. In deze snel veranderende wereld wil Centraal Beheer relevant blijven voor haar (potentiële) klanten. Nu en in de toekomst. Daarom wil zij innovatieve woondiensten aanbieden naast haar huidige verzekeringen.

Donderdag 14 juni pitchen 5 startups hun ideeën over innovatieve woondiensten
Op het podium van Lab55, het innovatielab van Centraal Beheer, op de campus in Apeldoorn van 14.00 – 16.00 uur. Wij nodigen je graag uit voor dit pitch-event Een deskundige dragons den beoordeelt deze pitches. En ook jij mag meestemmen! Mis dit niet en meld je aan.

Lab55 verbindt startups met Centraal Beheer
Het pitch-event verbindt goede ideeën van ‘buiten’ aan business-vraagstukken van Centraal Beheer, zodat er een samenwerking kan ontstaan die meerwaarde creëert voor de startup én voor klanten van Centraal Beheer.

Vijf startups zullen het podium betreden. Hier alvast een preview van 2 startups die deze uitdaging aangaan:

1. Zoofy: Bij Zoofy boek je met één klik een afspraak met een professionele lokale vakman. Tegen een fatsoenlijke prijs.

2. Tippiq: In het Buurtoverzicht van Tippiq vind je alle handige en actuele buurtinformatie op één plek. Zo weet je altijd wat er speelt, gevraagd en aangeboden wordt rond jouw huis. Denk hierbij aan initiatieven die duurzaamheid bevorderen, vermissing en calamiteiten, waarschuwingen en meldingen, lenen en delen, evenementen en nieuws.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ideeën en meld je aan
Meld je aan via deze link. Na afloop kan je onder het genot van een hapje en een drankje napraten met de aanwezige startups, ondernemers, studenten en medewerkers van Centraal Beheer. Goed voor je netwerk en je kennis! 

Mocht jij niet naar ons pitch event kunnen komen, kom dan een keer bij ons werken
Lab55 is een seats2meet locatie waar jij als student, ondernemer, ZZP-er gratis kan komen werken. Het is een inspirerende omgeving, met gratis koffie en thee en gratis parkeren.

We verwelkomen je graag in Lab55!

Met innovatieve groet,
Team Lab55