Ondernemershart Amersfoort en Peer! bundelen krachten

0
5
Ondernemershart en Peer! bundelen krachten

Ondernemershart en Peer! bundelen krachten: Ondernemershart, een business to business waardenetwerk van bijna 2000 MKB’ers en ZZP’ers, en Peer!, de Seats2meet locatie in Amersfoort-Noord gaan samenwerken. Zo versterken de community van Peer! en de leden van het Ondernemershart elkaar door kennis te delen en gezamenlijk kansen in de markt op te pakken. Elke derde woensdag van de maand is de Open Coffee Amersfoort van Ondernemershart bij Peer! aan de Maanlander 14a in Amersfoort, waar ondernemers uit de regio welkom zijn.

Ondernemershart en Peer! bundelen krachten
Nieuwe kansen en mogelijkheden

Door de combinatie van deze twee netwerken leren de ondernemers nieuwe ondernemers kennen, wat hun marktkansen aanzienlijk kan vergroten. Dit is welkom in deze tijd, nu veel bedrijven weer de draad op aan het pakken zijn na de moeilijke coronatijd. Joyce Hardeman, initiatiefnemer van Ondernemershart, is niet nieuw in het bouwen van netwerken. Zij heeft de Seats2meet locatie Meet& Discover gerund en is onder andere bekend van StartersHUB en Open Coffee Amersfoort.

Serendipiteit

Monique van de Kamp-Schut en Sandra Barth van Peer! zijn erg blij met de samenwerking: ‘Het is de afgelopen twee jaar stiller geweest dan normaal bij Peer!. Nu we elkaar weer kunnen ontmoeten, is het mooi om gelijk van start te gaan door de twee netwerken te bundelen. Hierbij kan er kruisbestuiving ontstaan én serendipiteit (=de kans op onverwacht relevante ontmoetingen, waar samenwerkingen en opdrachten uit voortkomen)’. Serendipiteit is een belangrijk onderdeel van de Seats2meet cultuur, waar ondernemers en zzp’ers elkaar ontmoeten in het vergader- en flexconcept.

Open Coffee Amersfoort

In de komende maanden zal er elke derde woensdag van de maand een Open Coffee Amersfoort zijn bij Peer!. Lidmaatschap is niet nodig, ondernemers kunnen van te voren een ticket met korting kopen of ter plekke afrekenen. In een informele sfeer wordt er genetwerkt, waar ruim de gelegenheid is om nieuwe en oude bekende ondernemers te ontmoeten. Ook is er een slowdate van een uur, waarin de deelnemers nader kennis maken met acht andere deelnemers. Dit levert vaak mooie nieuwe kansen op. De Open Coffee Amersfoort vindt dit najaar plaats op 17 november en 15 december. Je kunt je eveneens aanmelden via opencoffeeamersfoort.nl.