Nieuws in tijden van corona…

0
204

Alles verandert. Die ene zin voelt nu relevanter dan ooit. Elke dag kijken we samen welke stappen we kunnen en moeten nemen. We zorgen dat we de verordeningen van de overheid volgen en overleggen non-stop met onze collega Flagship Stores. Zo werken we samen aan het vertragen van het virus.

Open lounge gesloten en meeting spaces boekbaar
Dat vertragen lukt natuurlijk niet in een overvolle lounge vol hardwerkende co-workers. We hebben daarom besloten die voorlopig te sluiten. Onze meeting spaces blijven boekbaar. We plaatsen kleine gezelschappen in grote ruimtes om te zorgen dat iedereen voldoende afstand kan houden van elkaar. Zo kom je verantwoord samen. We vragen jullie met klem de hygiënevoorschriften van het RIVM in acht te nemen. En bij keelpijn, koorts en hoesten lekker thuis te blijven.

Virtueel vergaderen en meer…
Natuurlijk zijn we druk bezig om te blijven verbinden. De komende tijd organiseren en faciliteren we virtuele vergaderingen, digitale diensten en online ontmoetingen. Houd ons dus goed in de gaten via LinkedIn, Facebook en Instagram!

#Stayconnected

Ja, deze week ben je dus thuis aan het werk in plaats van bij ons. Je gaat achter je laptop zitten. Alleen. En in onze lounge zal het stil en saai zijn zonder jou…bah…

Maar er is hoop! Want het mooie is: door elke dag even in te checken op ons wereldwijde ecosysteem ben je toch nog verbonden met al die andere harde werkers. En zit je ineens virtueel aan tafel met gelijkgestemde, slimme professionals. En zij met jou, natuurlijk! Want juist in deze tijd moeten we blijven samenkomen, zodat al onze knappe koppen samen tot nieuwe oplossingen en inzichten komen. Voeg daarom de tag #stayconnected toe bij jouw eigen tags in je profiel, zodat we elkaar kunnen zoeken en vinden. Dat doe je door naar ‘My profile’ te gaan. Je klikt rechtsboven op de ‘edit’ knop en scrollt naar beneden. Daar kun je jouw tags zien en aanvullen. #hoehetwerkt #perfectpaspoort

Dus… Wie ontmoet jij vandaag?
#stayconnected #samensterk #seats2meet #S2M030