Nieuwe eigenaar voor dynamische ontmoetingsplaats

0
278

In het hart van de stad bevindt zich Seats2meet.com Utrecht CS. Een bruisende plek waar heel zakelijk Nederland samenkomt. Van grote corporates tot start-ups en van Zp’er tot Mkb’er. Uit alle denkbare branches. Want ‘meeten’ bij Seats staat voor sociale innovatie, verrassende ontmoetingen en het delen van overvloed. Een concept dat aansluit bij de veranderingen die we in de wereld zien. En dat spreekt aan. Vanaf 1 januari 2020 heeft de Seats2meet locatie een nieuwe eigenaar: Utrechter Marcel Nicolaas.

Marcel ontmoeten?

BEKIJK HET FILMPJE

De nieuwe voorman is geen onbekende. Eerder zette hij met zijn partners drie succesvolle Seats2meet locaties op in Brabant. Prachtige plekken, maar als Utrechtenaar is het overnemen van deze toplocatie op Hoog Catharijne een droom die uitkomt. “Dit is de plek waar het voor mij begon.”, vertelt Marcel, “Toen ik hier 10 jaar geleden binnenstapte wist ik: dit is een bijzondere plek, hier wil ik iets mee.”

Bedrijvigheid op alle fronten

Seats2meet is een ontmoetingsplek. Je vindt er co-werkplekken waar creatievelingen, visionairs, techneuten en andere ondernemers gratis kunnen werken. Of nou, bijna gratis…. Marcel vertelt: “Bij Seats2meet staat waardecreatie centraal. En die zit hem niet in euro’s, maar in het delen van jouw ideeën, kennis en netwerk.” Naast de (meer dan 100) co-werkplekken zijn er 22 vergaderruimtes waar je voor elk type overleg en allerlei evenementen terecht kunt. “Die combinatie, al die bedrijvigheid: daardoor ontstaan er continue nieuwe verbindingen. Versterken mensen elkaar. En dat is precies de bedoeling.”, aldus de kersverse eigenaar. 

Gewoon doorgaan

Marcel neemt het stokje over van Ronald van den Hoff en Mariëlle Sijgers, die Seats2meet.com Utrecht CS in 2007 hebben opgericht. Hij doet dat met veel respect. “Wat Ronald en Mariëlle hebben neergezet is fantastisch. Ik kijk ernaar uit om dat voort te zetten op hetzelfde niveau. De komende tijd ga ik met medewerkers, co-workers en gebruikers in gesprek. Ik luister graag naar hun verhalen en onderzoek waar we samen stappen kunnen nemen of initiatieven kunnen uitvoeren.”

Contact opnemen met Marcel Nicolaas?

T: 06 394 678 25 | E: marcel@s2mutrechtcs.com

Meer informatie over Seats2meet.com op www.seats2meet.com of op www.seats2meet.com/nl/locations/85/Seats2meet-com-Utrecht-CS.