Nice2Meet: Robin van Loenen, service superhero

0
232

Tijd voor een nieuwe post van de serie “Nice to meet”! Deze keer stel ik jullie mijn collega Robin voor, een multitasking service superhero die altijd alles weet te fixen, van een beamer tot een Boeing 737!

Waar kom je vandaan? En wat wilde je worden toen je klein was?Geboren en opgegroeid in het mooie Haarlem. Wilde altijd van alles worden, kan me niet meer herinneren wat ik het liefst wilde worden. Heb een opleiding vliegtuigmonteur gedaan en wilde oud worden bij de KLM.

Wat vind je belangrijk en wat inspireert jou?
Vind trouw en betrouwbaarheid erg belangrijk. Inspiraties haal ik soms uit de meest spontane ontmoetingen of een goed gesprek met mijn coach.

Hoe ben jij bij Seats2meet terecht gekomen?
Via iemand die ging stoppen bij Seats2meet, kende het nog niet en dat was dus helemaal nieuw voor mij. Gaaf concept, leuk om te zien dat mensen enthousiast worden als ze snappen wat we hier doen. 

Sinds wanneer werk je bij Seats2meet?
Ben mei 2015 begonnen, als servicemedewerker. Vind het een gave plek, en de collega’s zorgen ervoor dat het prettig werken is.

Waar ben je beter in geworden?
Multitasken, vooral als servicemedewerker gebeurt het regelmatig dat je meerdere dingen tegelijk moet doen.

Drie dingen waar je niet zonder kan?
Koffie in de ochtend, familie en mijn laptop (maar dat komt vooral doordat ik een webshop heb: http://fmwebshop.nl).

Leuk feitje over jou?
Ik vind hardlopen heerlijk en ik vind shoppen stiekem best leuk. 

Waarom zou iedereen een kijk moeten nemen bij Seats2meet?
Als is het enkel om maar even de sfeer te proeven op een doordeweekse dag en de Serendipity Machine te gebruiken/te zien.