Nice2Meet: Maud Kist-Stevers

0
173
Maud Kist-Stevers Spark Your Life

Maud Kist-Stevers is eigenaar/ondernemer van Spark Your Life, waar ze mensen door oa zangcaoching hun eigen, unieke stem laat vinden. Ze was in het verleden ook een S2M030 collega.

Waar stond jouw wieg?
Ik ben geboren en getogen in Eindhoven. Na m’n afstuderen heb ik de wereld rondgereisd. Bij terugkomst ben ik mijn eigen bedrijf “Spark Your Life” gestart.

Toen ik bij S2M030 als servicemedewerker aan de slag kon, besloot ik om dan ook maar in de buurt van Utrecht te gaan wonen.

Wat wilde je worden toen je klein was?
Juf en dokter (en dan het liefste chirurg, want dan kon ik veel mensen in korte tijd helpen). Maar juffrouw worden trok ook, omdat ik dan leuk met kinderen bezig kon zijn.

Hoe speelt S2M een rol in je leven?
In het begin was het een voorwaarde om geld te verdienen om m’n eigen bedrijf op te zetten. Al redelijk snel raakte ik verknocht aan de visie van S2M. Na ongeveer 9 maanden moest ik me echt losweken van S2M om mijn eigen bedrijf vorm te gaan geven.

Wie ben je nu? Maud en Martijn
Voor een heel groot deel moeder; een oermoeder die wil zorgen en beter maken en ook een kind dat wil spelen, schommelen en rennen.
Een ondernemer, soms een zoekende ondernemer. Daarnaast ben ik een solist. Dat is fijn omdat ik kan doen wat ik wil doen, maar soms ook wel eenzaam.
Uiteraard ben ik ook de partner van Martijn. Hij heeft ook zijn eigen bedrijf en samen hebben we de Coachkamer Meppel.


Wat zijn jouw kernwaarden?
Eerlijkheid, echtheid, puurheid, rechtvaardigheid, woorden/waarden die dicht bij elkaar liggen. Handelen vanuit mijn onderbuik is belangrijk voor mij. Bij mezelf blijven. Soms moet ik waken dat ik niet (te ver) meega met de ander.

Waar sta jij over 10 jaar?
Dan zijn wij ons eigen centrum aan het opzetten. Een oase van rust, ontwikkeling en verbinding. Een soort klooster 2.0, zonder religie, voor de gestreste Nederlander.

Waar denk je dat S2M over 10 staat?
Over 10 jaar is delen belangrijker dan hebben. Eerst geven dan krijgen. S2M wordt een kennisbank waar toolboxen zijn waar je ‘tooltjes’ uit kan halen om je organisatie weer goed, mooi, fijn te maken.

Bewaren