Nice2Meet: Felix Lepoutre

Felix Lepoutre is operator @ Social Impact Factory 

Waar stond jouw wieg?
Mijn wieg stond in Heemstede. Daar ben ik ook opgegroeid.

Waarom ben je daar weggegaan?
Ik wilde heel graag naar Amsterdam, omdat ik daar studeerde. Na een half jaar ben ik gestopt met mijn studie en naar de Hotelschool in Scheveningen gegaan. Het leven op de campus was goed voor het uitbreiden van mijn sociale kring.

Wat wilde je worden toen je klein was?
Ik wilde kok worden. Op de Hotelschool heb ik veel met koken gedaan in bijbaantjes, maar ook bij de studentenvereniging. Koken heb ik altijd heel leuk gevonden.

Hoe speelt S2M een rol in je leven?
Als jongen van ongeveer 6 jaar oud liep ik al rond in Meeting Plaza Maarssen. Het contact is nooit helemaal weggeweest.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik Ronald weer tegengekomen. Via de sales en communicatie afdeling van Meeting Plaza ging ik aan de slag bij Seats2meet Utrecht als 1 van de locatiemanagers. Daar had ik het echt enorm naar mijn zin.

Na opdrachten voor de S2M locaties Igluu en Haagse Toren, heb ik mijn eigen S2M locatie opgezet in Amsterdam: Meetberlage. Vervolgens ben ik betrokken geweest bij het opzetten van AmsterdamConnected. Momenteel werk ik bij Social Impact Factory. Tussendoor heb ik uitstapjes gemaakt als online ondernemer.

Wie ben je nu?
Privé ben ik een stuk rustiger geworden. Sinds anderhalf jaar heb ik een relatie met Beatriz en we hebben samen een huis gekocht.

Zakelijk ben ik echt een brede spin in het web. Iemand die goed overzicht kan houden, iemand die teams kan opzetten en aansturen. In de komende jaren wil ik mijn skillset gaan finetunen.

Wat zijn jouw kernwaarden?
De rode draad in mijn leven is het creëren van situaties van overvloed zowel zakelijk als privé. Ik vind het fijn als mensen op een eerlijke en leuke manier met elkaar aan een mooiere wereld willen werken.

Hoe ziet jouw leven er over 10 jaar uit?
Geen idee. Ik heb ontdekt dat ik goed ben in procesanalyse en verbeteringen. Dat helpt mij om een goede managing director te zijn. De ondernemende rol binnen een organisatie vind ik heel leuk. Het type bedrijf als S2M past bij mij.

Waar denk je dat S2M over 10 staat?
Ik denk dat we loslaten dat we alleen maar plekken bouwen. Dat we echte sociale innovatie binnen ecosystemen faciliteren; dus consultancy 3.0