Your Next Concepts is looking for a Data Scientist

0
74

Article originally published at UtrechtInc

Stage/bijbaan Data Science

Your Next Concepts is op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen bij het verder ontwikkelen van de data-analyse binnen onze huidige producten. Hierbij draag je bij aan de productontwikkeling en laat je zien wat er mogelijk is met de aanwezigheidsdata die de afgelopen anderhalf jaar verzameld is. Je hebt veel vrijheid om je eigen ideeën toe te passen en werk je mee aan het ontwikkelen van een concrete bijdrage binnen ons bedrijf.

Wij zijn…

een start-up, gestart in 2015. Met een klein team ontwikkelen we software voor het hoger onderwijs, waarmee studiegedrag verzameld, geanalyseerd en gepresenteerd wordt. Dit geeft de opleidingen het inzicht dat nodig is om het onderwijs te verbeteren.

Wij zoeken…

iemand die analytisch erg sterk is, bijvoorbeeld met een achtergrond in wiskunde, natuurkunde, informatica en business analytics, met HBO/WO-denkniveau. Je hebt ervaring met tools om data te analyseren, zoals (SQL)-databases, R, python en Excel. Ervaring met geavanceerdere data-analyses en programmeerervaring zijn een pré. Je wilt al het mogelijke uit de beschikbare data halen en bent bovendien kritisch en leergierig.

Wij bieden…

een bijbaan of stageplek voor één tot twee dagen per week (in overleg zijn stages beschikbaar voor meer dagen per week). Je krijgt veel vrijheid en werkt op ons kantoor in Utrecht (Uithof, UtrechtInc) in een omgeving met 30 andere startups. Je ontvangt natuurlijk een marktconforme vergoeding of stagevergoeding.

Know more