Netwerkplein tussen stad en platteland

0
217

Een onverwachte ontmoeting in een blauwe doos aan de snelweg. Seats4silence & Makro? De enige overeenkomst: beiden zijn partner van Seats2meet. Maar wat is de link tussen

werkplekken in de natuur en een bedrijventerrein?

Terug in de blauwe doos vind je een onverwachte ontmoeting. Het Netwerkplein voor slimme ondernemers, die inkopen, eten, leren en netwerken combineren. Aan de rand van de stad, goed bereikbaar met de auto. De Makro focust steeds meer op lokaal ondernemerschap.

Inspelend op de trend verkopen verschillende filialen ook streekproducten uit de regio. Waarom dan niet ook die ondernemers faciliteren met een ontmoeting en een marktplaats?

En andersom: de bezoekers ook de rust en inspiratie bieden in de landelijke omgeving? Zo kan het Netwerkplein een verbinding vormen tussen ondernemers, producten én plekken.

Voedsel voor lichaam en geest

Voor ieder moment de juiste combi, verrassend en flexibel, lokaal en verbonden. Zie je het voor je? 

In het ecosysteem van Seats2meet hebben we 2 soorten verzamelplekken (hubs): de locaties hartje stad die goed bereikbaar zijn met fiets en OV en de ontmoetingsplekken langs de snelweg, die autorijdend Nederland bedienen.

Kleinschalige locaties hebben verbinding nodig met het netwerk. Concrete samenwerking met een hub helpt. Een ideale hub voor Seats4silence is goed bereikbaar met de auto, deelt de waarden van het land en legt letterlijk de verbinding naar buiten en de ondernemers daar. Een hub kan een grote seats4silence zijn, maar ook iets anders – zoals een Makro Netwerkplein.

Welke mogelijke hubs zie jij?

En waar moet een hub aan voldoen? Denk met ons mee onder dit artikel.