Nederland Werkt Door! Awareness – Amersfoort CS

0
1

Ter inspiratie delen we interviews met een terugblik op een roerig en onvergetelijk jaar 2020. Dit is de tweede uit de serie die is opgenomen in Amersfoort met het thema ‘Awareness’.

Deze interviews zijn opgenomen op Powered by Seats2meet locaties door Nederland. Trendwatchers Lieke en Richard Lamb interviewen uiteenlopende professionals over ondernemerschap, kansen, overvloed, bewustzijn, vernieuwen en het helaas niet te ontwijken effect wat ‘corona’ dit jaar op iedereen heeft. Kortom thema’s die ons allemaal bezighouden!

Onder de naam Nederland Werkt Door. Dit is een platform dat ruimte biedt aan ondernemers en organisaties van groot tot klein om elkaar te inspireren en verbinding aan te gaan. Nederland Werkt Door functioneert als katalysator. Een positieve virtuele ontmoetingsplek waar die nuttige informatie; dat steuntje in de rug; dat gouden advies; die kernachtige samenwerking openingen biedt naar de Toekomst. Een toekomst waarin innovatieve en flexibele oplossingen de kern zullen vormen van een hernieuwde samenleving.

24 juni 2020 waren we bij Seats2meet Amersfoort CS.
Het thema van deze uitzending is ‘Awareness’.

Interview Elise de Bres en Tianne van Woudenberg
Eigenaren van Seats2meet Amersfoort CS spreken over hun bijzondere initiatief voor het Speel-Veld. Zie ook het AD-artikel. Music credits: Flower of Sound

Interview Meeting Select & Cyberdigma 
Judith Huisman (Meeting Select) en Mariëlle Sijgers (Cyberdigma) maken in deze uitzending de unieke samenwerking tussen hun bedrijven bekend. Contact via e-mail.

Interview Gitte Briffa (Soulhacker)
Over Awarenest. Listen, feel, Express Yourself!🔥

Interview Carla de Ruiter 
Zij is directeur van de Business School en samen met Daan Fousert is zij eigenaar van Servant Leadership Solutions.

Interview Peter Ros
Spreker, auteur en sparring partner en gefascineerd door de impact van technologie én menselijk gedrag. Website.

Interview Robert Daverschot
Dagvoorzitter, online moderator en speaker coach vertelt over zijn beroep en veranderingen door de lockdown. Website.

Interview Erik Kuperus
Van MiER is geïmproviseerd cabaretier en initiatiefnemer van de website Zonde van de tijd, tegen zinloze meetings.

Interview Chris Stapper
Hij vertelt als Community Manager die bij de Rabobank sterke IT-communities bouwt, over de impact van de lockdown op zijn werk.