Meer ruimte voor groei door stressreductie

 

It’s all about me! Uiteindelijk wel! Maar we zijn vaak druk met van alles en nog wat en vergeten stil te staan bij wezenlijke vragen als… wat drijft mij? Wat maakt mij gelukkig? Wat kan ik? Wat wil ik? Waar loop ik tegenaan? Wat wil ik veranderen? Waarin wil ik groeien?

Het festival It’s All About Me (vrijdagmiddag 16 juni) brengt mensen bij elkaar die een inspiratieboost kunnen gebruiken op persoonlijk vlak! Op de festivalvloer en tijdens de workshops of lezingen word je uitgedaagd om met en vooral voor jezelf aan de slag te gaan. Bovendien ontmoet je veel mensen die met dezelfde thema’s bezig zijn. Er ontstaat ruimte om je bewust te worden van wat voor jou belangrijk is, je doet inspiratie op voor nieuwe mogelijkheden en je wordt aangemoedigd om in beweging te komen!

Jetske Hingst van praktijk Vrijer Leven geeft een workshop over stress en stressreductie en vertelt over waarom zij juist over dit onderwerp een workshop geeft en wat je in de korte workshop kunt verwachten:

“Stress zet zich vast in je spieren en blokkeert je gezonde denkvermogen. Daarom is het erg lastig om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling als je veel stress met je mee draagt. In mijn praktijk help ik cliënten te ontstressen. Hiervoor gebruik ik zowel fysieke als mentale technieken. Op het festival wil ik deelnemers bewust maken van wat stress eigenlijk is en wat het doet met je lichaam en geest. Ook kijken we aan de hand van oefeningen naar wat jou persoonlijk strest en hoe je die stress zou kunnen beteugelen.”

Meer weten?
Kom naar de kennismakingsworkshop ‘Beteugel je stress!’ tijdens het Festival It’s All About Me (16 juni 2017) bij Seats2meet station Amersfoort. Naast deze workshop kun je nog veel meer workshops, lezingen en coaching vinden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze eerste editie is gratis, maar er zijn een beperkt aantal plaatsen per workshop, dus meld je snel aan! Meer info www.itsallaboutme.nl