Maak van Amsterdam jouw speeltuin

0
154
City_Challenge_Amsterdam

Nederlanders houden van spelletjes en in steeds meer maten ook van bijzondere real life games. Denk aan de Escape rooms die als paddestoelen uit de grond schieten. Deze branche is booming en nu is er een nieuw soort spel op de markt; de real life city game City Challenge Amsterdam.

De makers waaronder Seats2meet medewerker Luuk Koedam hebben met behulp van moderne technieken als interactieve gps tracking en objectherkenning een game ontwikkeld die de echte- met de virtuele wereld combineert. Onder begeleiding van een tablet wordt je naar verschillende locaties in de stad geleidt waar je bijzondere challenges kan spelen.

Met de City Challenge Amsterdam transformeer je Amsterdam tot een speeltuin waarin je kan strijden met of tegen je vrienden, familie of collega’s. De makers willen ook de ZP’ers die bij Seats2meet werken de kans geven om met elkaar de strijd aan te gaan. Op vrijdag 23 juni zal daarom het eerste S2M ZP’ers bedrijfsuitje worden georganiseerd. Zet de datum vast in je agenda en houd het S2M magazine in de gaten voor meer informatie.