Locals locaties vieren mee!

0
184

In Utrecht bevinden zich maar liefst 24 Seats2meet locaties, van woonkamers tot een theetuin, theaters tot hotels en bedrijven tot showrooms. De diversiteit aan locaties is een unieke kracht van Seats2meet. Elke locatie heeft zo zijn eigen thema’s die centraal staan. Wil je graag meer te weten komen over duurzaamheid, dan is Anne de beste plek om te werken, meer over theater en culturen in Utrecht? Ga dan naar Bij de Steef. Een Utrechtse woonkamer leren kennen? Werk dan een dagje met een mooi uitzicht over de stad bij On top of Utrecht.

Droomhout is een van deze locaties en vieren het 10 jarig bestaan met ons mee. Ze werkte mee aan de invulling van de ware S2M 10 JAAR BOX. Deze box is samengesteld uit producten en kortingsvouchers van inspirerende start-ups, bewegingen en bedrijven die gelinkt zijn aan S2M, zo ook Droomhout. De box zit vol lekkere en leuke items in de thema’s Food, Future of Work & Serendipity en laat je verwennen. Tip van de sluier is in ieder geval dat er in de S2M box een super toffe DroomHout smart phone stand zit van mooi hergebruikt massief hout, handig voor je smart phone of tablet, voor je werk of voor het kijken van een filmpje.

Droomhout design is een showroom op de Nieuwe Houtenseweg. Je waant je in een woonkamer, keuken of compleet ingerichte zithoek met de mooiste houten tafels om aan te werken. Het kantoor en de fabriek van Droomhout design bevinden zich ook hier. Om meer reuring te creeeren en in contact te komen met meer mensen bedacht eigenaar Jacques Mentrop dat het openstellen van de showroom om te komen werken en ontmoeten wellicht een goed idee was.

“We hebben in die paar maanden dat we meedoen al diverse leuke, slimme en inspirerende mensen mogen ontmoeten die het ondernemen nog leuker maken.”

Ook een dagje werken in de inspirerende showroom van Droomhout? Boek je plekje hier.

Vier je het feestje mee?
Op 27 november ben je van harte welkom bij Seats2meet Utrecht CS om ons 10 jarig bestaan mee te vieren van 13:30 tot 22:00 uur. Meld je hier aan. Wil je zelf wat in de S2M 10 JAAR BOX toevoegen? Stuur dan een mailtje naar Nynke Willemsen.