Leren werken en ondernemen in Society3.0 bij Peer Academy

0
226

Vorige week is de website live gegaan en we hebben veel leuke reacties gehad. De eerste filmpjes zijn al geüpload door mensen die een training willen winnen. De eerste training heeft plaatsgevonden met acht deelnemers die enthousiast reageerden. De eerstvolgende training is ‘Ondernemen in de netwerksamenleving, Society3.0’, die Yvonne Hogt geeft namens Seats2meet. Of ‘Creatief ondernemen, van idee naar concept’, door Herman Dummer. In dit blog lees je wat we met de Peer Academy neerzetten.

Erop inspelen of overbodig worden?
Bij de Peer Academy leer je als ondernemer en/of professional te werken en ondernemen in Society3.0 en Economy4.0. Je bent er nog niet als je weet wat Internet of Things of robotisering is. Wat betekent dit voor de economie: welke ontwikkelingen zullen in jouw sector zorgen dat bepaalde producten of diensten overbodig worden? Hoe kun je hierop inspelen met jouw bedrijf? Hoe kun je als bedrijf of professional in verbinding met je omgeving blijven? Tenslotte heb je als ondernemer ook hard te werken aan jezelf, dat je kennis bij blijft, dat je je tijd goed indeelt en of alles nog in balans is.

Daarom is het aanbod van de Peer Academy onderverdeeld in drie pijlers:

  • De netwerksamenleving en economie (macro)
  • De onderneming (Meso)
  • Persoonlijke ontwikkeling (Micro).

Gratis training
Je kunt nog steeds aanspraak maken op een gratis training: om te vieren dat we vorige week live zijn gegaan, geven we van elke training één plaats weg. Deze plaats kun je winnen, door uiterlijk één week voor de training op onze Facebook-pagina een filmpje of tekst te plaatsen waarin jij vertelt waarom jij die betreffende training wilt volgen. Een week voor de training verloten we de plek. Dus kies je training, pak je mobiel, film jezelf en plaats het filmpje of tekst snel op onze Facebook-pagina!

3Kodak-momentje
De Peer Academy helpt professionals te werken en ondernemen in Society3.0 en Economy4.0. Veel bedrijven beleven een ‘Kodak-momentje’, omdat ze ingehaald worden door een disruptieve concurrent. Wat kun je hiertegen doen? Hoe kun je voorbereid zijn op Economy4.0 en je business zeker stellen? Maar ook: wat vraagt het van je ondernemersvaardigheden om in deze economie je bedrijf te runnen? In de trainingen ligt de nadruk op interactie, toepassen en van elkaar leren.

Kijk op www.peeracademy.nl voor meer informatie en het trainingsaanbod en volg ons op Facebook en Linkedin om verbonden te blijven met je peers (je studiegenoten dus).