Kennissessie: Wat te doen met mijn Pensioen?

Onlangs vroegen we met welke vragen Modern Werkenden lopen ten aanzien van de oudedagsvoorziening. Het leverde zoveel vragen op dat we als Werkvereniging besloten hier een kennissessie over te organiseren.

Maandag 9 april
15:00 – 17:30 uur
Seats2meet.com Utrecht CS, Moreelsepark 65, Utrecht

Pierre Spaninks, Werkvereniging deelnemer van het eerste uur, zal deze kennissessie aftrappen door een vergezicht te schetsen van de oudedagsvoorziening van de toekomst. Hierna gaan we in aanwezigheid van een aantal andere deelnemers die een hoop expertise van de tussenoplossingen in huis hebben – zoals Sjaak Zonneveld van BrightPensioen en Martijn Rozemuller van Think ETF’s – in op onderstaande vragen:

Oudedagsvoorziening opbouwen, waar en hoe?

Of toch liever beleggen/investeren?

Mag je als werkende uitstappen bij jouw pensioenvoorziening?

Is het raar dat ik helemaal niet stil sta bij mijn pensioen omdat ik er vanuit ga dat ik mijn hele leven passend werk blijf vinden?

Wat zijn de mogelijkheden om een individueel potje op te bouwen als eigen werkgever?

Ik beleg zelf nu in mijn eigen pensioen waarbij ik zelf moet opletten. Bij een index fund is dit voor langere tijd tot aan mijn pensioen prima. Maar ik zoek een meer collectief systeem met bepaalde verzekeringen zoals partner- en wezenpensioen. Is dat er?

Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden of loop je met andere vragen ten aanzien van je oudedagsvoorziening kom dan op 9 april naar Seats2Meet Utrecht en meld je hier aan!

We hopen van harte op je komst!

Roos, Bas en Carsten van de Werkvereniging