Jouw verhaal verkoopt (vanzelf)!

0
185

Het verkopen van een product of dienst. Een aantal ondernemers in ons waardenetwerk gaat het moeiteloos af, maar het overgrote deel vindt het lastig. Zelf vind ik het ook niet altijd even makkelijk. Afgelopen vrijdag volgde ik een inspirerende training van de Green Badger over sales en mindset. De Gouden Cirkel van Simon Sinek (filmpje) kwam ook langs en de boodschap “People don’t buy WHAT you do, they buy WHY you do it” resoneerde meer dan ooit bij me.

Ik bedacht me dat ik de laatste tijd mijn ‘why’ steeds vaker achterwege laat en regelmatig denk: deze persoon wil gewoon weten dat ik op een super centrale plek inspirerende ruimtes verhuur voor een goede prijs. Maar na vrijdag zal ik mijn ‘why’ niet meer zo makkelijk overslaan en zal ik zoveel mogelijk (potentiële) gebruikers van o.a. Seats2meet Amersfoort CS meenemen in mijn drive om mensen te verbinden om zo mijn steentje bij te dragen aan de vernieuwing en verbinding die nodig zijn in deze snel veranderende wereld met de grote uitdagingen waarvoor we staan.

Festival over moeiteloos verkopen…

Op vrijdagmiddag 3 november organiseer ik samen met Angele Bakker de tweede editie van het festival It’s all about me op onze Seats2meet-locatie in Amersfoort. Deze najaarseditie gaat over moeiteloos verkopen. Of eigenlijk niet over verkopen, maar over moeiteloos ondernemen. En verkopen hoort daar natuurlijk bij. Tijdens het festival kun je twee dingen verwachten: inspiratie-talks hoe jij ook moeiteloos gaat ondernemen (en dus ook verkopen) én concrete praktische workshops die je helpen concreet de boer op te gaan met jouw verhaal. Want als jouw verhaal klopt, verkoop je vanzelf! Daarvan ben ik helemaal overtuigd. Ik kijk zelf ook uit naar de inspiratie-talks en workshops die geprogrammeerd staan, want het onderzoeken van je ‘why’ en het aanscherpen van je verhaal is volgens mij een continue proces.

Ook zin om geïnspireerd te worden om jouw ‘why’ en verhaal aan te scherpen? Check www.itsallaboutme.nl voor het complete programma en om een ticket te kopen.

Wie weet zie ik je dan.

Ben benieuwd naar jouw verhaal!

Previous articleWaarom koopt Ikea TaskRabbit? | Ontwikkeling freelance platformen | Waar bemoeit Theresa May zich mee?
Next articleInterview Duurzame Week
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.