January in the Social Impact Factory

Article by Hedwyg van Groenendaal

Ik ga iets gaafs doen bij het nieuwe Social Impact Factory in Utrecht, dit is het nieuwste concept van Seats2meet.com en dé hotspot voor sociaal ondernemerschap.

Het is gevestigd in een indrukwekkend monumentaal pand en biedt zo’n 2.000 m2 aan werk-, vergader- en ontmoetingsplekken voor ondernemers, bedrijven en organisaties die elkaar inspireren en versterken.

De eerste MondayMeetup van 2017 op 30 januari wordt een speciale editie in de vorm van een ‘Preview for Friends’ om een klein feestje te vieren en je alvast mee te nemen in het verhaal achter het concept. Ik heb van Seats2meet.com een beperkt aantal kaarten die ik mag weggeven zodat jij erbij kunt zijn.
Wil je dat? Laat het mij dan direct weten d.m.v. een reply op deze mail.

Ik geef tijdens die MondayMeetup een mini-workshop (er worden ook nog andere workshops gegeven). Dit is wat ik ga doen vanuit De Gelukkige Kennisdeler:

Je bent ondernemer, je bent ambitieus en je hebt kennis. Je barst van de ideeën. Jij weet dingen die anderen niet weten en je kunt anderen daar heel goed mee helpen. En dat wil je ook graag. Maar waar moet je beginnen? Hoe krijg je overzicht, structuur en focus? Denk je wel eens: “Moet ik niet eerst nog… ?” Aaaargh! Om gek van te worden soms. Toch?
Leer in deze mini-workshop hoe je echt aan de slag gaat, resultaten gaat boeken en hoe je in no-time een succesvolle kennisondernemer wordt.

Laat het me snel weten als je erbij wilt zijn. Ik denk dat het heel gaaf wordt!

Het programma van de Monday Meetup “Preview for Friends” op 30 januari ziet er als volgt uit:
16:00 Inloop + vrijblijvende rondleiding door het pand
16:30 Welkomstwoord
17:00 Workshops en presentaties
18:00 Pauze
18:15 Workshops en presentaties
19:15 Netwerkborrel met warme hapjes + vrijblijvende rondleiding door het pand

En het mooiste: het kost je helemaal niets!
De kaarten worden in volgorde van binnenkomst toegekend. En op=op.

Wellicht tot de 30e! Ik ontmoet je graag 🙂

Groeten, Hedwyg van Groenendaal