Interview vol ondernemers tips van Ronald van den Hoff

0
4

Bekijk hier een interview met Ronald van den Hoff door Laura Hamer.

Tijdens de PrepDays in januari jl. deelden diverse specialisten en ondernemers, waaronder Ronald,  hun persoonlijke visie over ondernemen, de rol van marketing en sales.

Ronald deelt een overweldigende berg met tips over hoe serendipity ultiem voor je kan werken, wat werken in een netwerkorganisatie je oplevert, hoe je kan kennisdelen bij Seats2meet, hoe je jezelf door een crisis heen slaat en wat de kracht is van vragen stellen. Ook krijg je drie belangrijke trends voor ondernemers te horen en wat je komende tijd absoluut in de gaten moet blijven houden. Tot slot geeft hij startende ondernemers een sterke boodschap mee.

Ronald heeft ook een eigen missie voor 2021; verbindingen met stakeholders blijven optimaliseren. Dat is nu extra belangrijk. Veel mensen zien of anders spreken, zodat je contact blijft onderhouden met iedereen uit je netwerk. Waarom? Op het juiste moment kun je in de toekomst de juiste vragen aan de juiste persoon stellen. Kortom: verbinden, verbinden en nogmaals verbinden.

Duik hieronder in het exclusieve interview en laat je lekker onderdompelen in de tips.