Wil jij inspiratie opdoen om verder te groeien?

Ben je als (zelfstandige) professional op zoek naar inspiratie, naar nieuwe inzichten, nieuwe mensen? Wil je leren van anderen, zodat je zelf kunt blijven groeien? Dan is netwerken natuurlijk een onmiskenbaar element in het runnen van je business.

Ik heb gemerkt dat ik de meeste netwerkborrels niet zo inspirerend vind. Het blijft vaak bij wat oppervlakkig geklets en je komt niet echt tot de kern van wat je zou willen delen. Kopjes koffie drinken met andere professionals is leuk èn kost ook veel tijd.

Dus wat als er nu een manier zou zijn waarbij je interessante verhalen hoort, echte verbinding legt en mensen in korte tijd beter leert kennen? Een avond waarin je echt geïnspireerd wordt door verrassende gesprekken, bijzondere mensen en verrassend lekker eten?

Het inspiratiediner biedt het allemaal en is ontstaan uit de gedachte dat het leuker is om samen te eten, dan alleen. Een aantal jaar geleden organiseerde ik regelmatig diners in mijn huiskamer waarbij bijzondere mensen die elkaar nog nooit hadden gezien elkaar inspirereerden met hun bijzondere verhalen. Deze energie wilde ik behouden, ook toen ik geen huis meer had. In samenwerking met Seats2meet Utrecht CS ontstond het idee voor de inspiratiediners. Samen maken we er een mooie avond van met fijne gesprekken, heerlijk eten en vooral heel veel leuke mensen.

Dit jaar staat het inspiratiediner op 22 november in het teken van dankbaarheid. Op 22 november is het namelijk Thanksgiving en dat leek me een mooi moment om dit thema weer een keer aan te kaarten. Natuurlijk zal het gesprek ook over heel veel andere dingen gaan en geef ik een eerste inkijk in de resultaten van mijn onderzoek naar de vraag: “waarom leven we zoals we leven en kan het ook anders?

Wil je erbij zijn? 

Aanmelden kan via post@irenevangent.nl
Datum 22 november 2018
Tijdstip: 17.30 – 21.30 uur
Prijs: € 35,00 incl. btw (te betalen op de avond zelf met pin)