In gesprek met Tianne van Woudenberg

0
72

Tianne van Woudenberg is eigenaar van Seats2meet Amersfoort, daarnaast is ze ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Onlangs had ik het grote genoegen een inspirerende podcast op te nemen met Tianne, een verhaal dat ik ook hier graag met je deel.

Tianne noemt zichzelf een ‘geboren leider’ en ontwikkelt zich steeds meer als ‘heartsleader’, waarin ze haar hart als kompas ziet. Seats2meet Amersfoort CS is Tiannes vaste ‘basis’, daar geeft ze samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit hun hart.

Van hard werken naar hart werken

Tianne maakte de stap van altijd maar hard werken naar werken vanuit haar hart en deelt uitgebreid wat ze daarvoor nodig heeft. Natuurlijk hebben we het ook over de creatie van het Speelveld, een plek voor bewuste ontmoetingen die goed past bij Tiannes verlangen meer vanuit haar hart te werken en bewustwording te delen met meerdere mensen. Bij Seats2meet Amersfoort CS komen oude en nieuwe werelden samen, steeds meer bewuste ondernemers vinden hun weg naar Amersfoort voor de organisatie van events en bijeenkomsten.

Hybride meetings

We hebben het ook over de mogelijkheid om nu hybride meetings te boeken, waarbij een deel van de groep elkaar op locatie ontmoet en de rest vanuit huis inlogt. De hosts van Seats2meet nemen hierbij alle technische uitdagingen op zich, zodat jij relaxed je meeting kunt hosten.

Persoonlijke groei

Als ondernemer open je eigenlijk je eigen bewustzijnsschool. Als ondernemer kun je nooit iemand ergens verantwoordelijk voor stellen, je hebt alles zelf uit te zoeken en te ontdekken.

Tianne vertelt over haar grote geluk dat ze deze ondernemersreis af kan leggen met een partner met wie ze kan lezen en schrijven en met wie ze kan discussiëren omdat ze niet overal hetzelfde over denken. Het is bijzonder dat twee zo verschillende persoonlijkheden al ruim 11 jaar samen deze vestiging runnen en alles wat ze tegenkomen samen oplossen. Een uitdagend proces, waarin ze elkaar uiteindelijk steeds weer vinden. Bijna net als in een liefdesrelatie!

 

Wil jij ook je eigen weg volgen?

Ik help je graag op weg. In mijn nieuwste boek Volg je eigen weg ontdek je wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past. Op mijn blog vind je verhalen om je op weg te helpen en in mijn podcast hoor je interviews met mensen die al jaren hun eigen weg volgen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast!