Hoe doe jij dat nu eigenlijk?

0
165

Heb je er weleens bij stil gestaan dat de manier waarop je werkt – en dus niet het werk wat je doet – een inspiratie kan zijn voor anderen? Welke gadgets gebruik je en hoe hou je eigenlijk al die acties bij? Terwijl in de boekhandel de boeken over productiviteit, balans en ‘hoe word je gelukkig’ de deur uit vliegen, gaan in de praktijk weinig gesprekken hierover. Ondertussen is eigenlijk iedereen opzoek naar een effectievere of slimmere manier van werken. Gek ook eigenlijk, dat we op school niet leren hoe je moet werken, waar je je inspiratie vandaan kan halen en hoe je effectief je kennis kan delen met anderen.

Wij van Seats2meet Amersfoort CS vonden dat het tijd was om dat te veranderen. Tijd om ook kennis te delen over de manier waarop je werkt en niet alleen over de inhoud van je werk. En zo is Social Mornings geboren. In Social Mornings interviewen we lokale co-working helden over de “behind the scenes” van hun werkwijze en projecten.

Productiviteitstips, favoriete boeken, ochtendrituelen alles wat mogelijk interessant kan zijn, komt aan bod. Juist van je collega ZP’er die ook flex werkt bij Seats2meet, want onze ervaring is dat je van hen het meest kan leren. Hij of zijn heeft immers net zoveel veel ballen als jij in de lucht hoog te houden.

Tijdens de Socials Mornings (1 x per maand op vrijdagochtend) hoor je in korte tijd veel tips. Lekker productief, want we beginnen al vroeg om 8.45 uur en je kunt tegelijkertijd met verse croissantjes ontbijten. Om 9.30 kun je al weer aan de slag met je eigen werk. We maken ook een podcast van de gesprekken, die naderhand te beluisteren zijn.

Tip van de dag: niet alleen tijdens de Social Mornings kun je leren over de werkwijze van anderen. Vraag vooral tussentijds aan je collega ZP’ers over hun inspiratiebronnen, de manier waarop zij in balans blijven of al hun acties bij houden? Wat ze altijd in hun tas hebben zitten en welke gadgets zij graag gebruiken? Leuke gesprekken zijn gegarandeerd en daarbij doe je vaak ook nog veel handige tips op :).

Wil je onze podcasts luisteren? Ga dan naar Socialmornings.nl.

Wil je bij onze volgende Social Mornings zijn? Geef je dan op via Facebook. De volgende is vrijdag 6 oktober om 8.45 uur bij Seats2meet Amersfoort CS. Onze gast is Winny Bos.