Het ontstaan van de Pop-Up-Store Winnys Soulfood

0
191

POP UP PALLETS viert dit jaar haar 5-jarig jubileum en geeft kado’s weg, want wie jarig is trakteert! Speciaal voor deze gelegenheid lanceerden zij eind april 2017 de PUP Challenge.

In Nederland zijn er veel leegstaande winkel- of bedrijfspanden. Dat vraagt om creatieve ondernemers voor vaste of tijdelijke huur. Daarom daagden zij detaillisten, horecaondernemers of ZZP’ers uit hun plannen in te dienen voor een Pop Up Shop.

Tot drie keer toe kwam de Challenge aan mij voorbij. Bij de derde keer twijfelde ik niet langer en schreef mijn plan. De ambitieuze ondernemer die met het origineelste plan kwam kon meedingen naar mooie prijzen.

Op 7 juni 2017 hoorde ik dat ik de winnaar ben van 1e prijs. De winst is een Pop-up-Shop voor 2 maanden ter waarde van € 2.000,00.

De zoektocht naar een pand begon. Vragen, bellen, mailen. En met nog eens vragen, bellen, mailen kwam ik in contact met Matchpoint Amersfoort. Eén van hun onderdelen is Matchpoint Refill. Hiermee willen zij maatschappelijke initiatieven en start ups de kans bieden te groeien en te bloeien door hun tijdelijk gebruik te laten maken van leegstaande ruimte in Amersfoort.

Dat groeien en bloeien gebeurt voor Winnys Soulfood op Emiclaerhof 40 van Winkelcentrum Emiclaer. Vanaf 2 september 13:13 uur is de store open voor het winkelend publiek.

Wat is er te doen?

De Pop-Up-Store wordt een interactieve belevingsplek. Overdag kun je hier samenkomen, werken of gewoon relaxen.

Aan de innerlijke mens is gedacht. Met slow koffie, losse thee, huisgemaakte ice tea’s en biologische sappen maak je je verblijf in de store aangenaam. Zin in wat lekkers dan zijn er Winnys. Pure lekkernijen van Winnys Soulfood verkrijgbaar in 7 smaken.

Moet jij in de supermarkt altijd kijken wat in een product zit? Met de Winnys hoeft dat niet. De pure lekkernijen zijn gemaakt van alleen noten en vruchten en verder niks. De Winnys zijn lactosevrij, glutenvrij en e-nummervrij en zijn één maand houdbaar in de koelkast.

Waarom moeilijk doen als het samen kan. Loesje

Samen is meer dan alleen en zo vind je in de Pop-Up-Store naast de Winnys ook allerlei andere producten van klanten van Winnys Soulfood. Tassen van Stillewateren, natuurfoto’s van Jeroen Malestein, t-shirts van Embrace of love, ekstertassen van Kringloopwinkel Amersfoort Leusden, pluimpjes van Shelley Brandon Coaching & Begeleiding, Gelukskaarten van de Geluksroute, The serendipity machine van Seats2Meet en misschien nog wel meer.

Wie goed voedt, wie goed ontmoet. Winny Bos

Goed voeden gaat over wat je zegt, met wie je omgaat, hoe je leeft, waar je winkelt, hoe je woont, welke workshop of lezing je volgt en zo kan ik nog even door gaan. Uit eigen ervaring weet ik hoe krachtig dit werkt. In de Pop-Up-Store wil ik dit verwezenlijken. En dat kan ik niet alleen. Dus zijn er klanten van Winnys Soulfood, die dat mogelijk maken door het geven van een workshop of lezing en met de verkoop van hun producten.

Leuk om je in de store te ontmoeten. Meer informatie over de openingstijden, workshops en lezingen is te vinden op https://www.winnyssoulfood.nl/pop-up-store/.