Het hoe en wat van Let’s Cowork Week (15-19 juli)

0
86

Op 15 juli openen we de Let’s Cowork Week bij Seats2meet Utrecht CS. Een week waarin je niet alleen een werkplek boekt om lekker te werken, maar ook samen met andere coworkers een actieve uitwisseling hebt.

Dagelijks programma

We starten elke dag met een offline check-in, waarbij we je dezelfde vragen stellen als bij de online check-in, waar werk je aan vandaag en welke vraag heb je waar het netwerk je bij kan helpen. Daarna ga je lekker aan het werk aan je eigen projecten of je drinkt een kop koffie met iemand die daar ook zin in heeft šŸ˜‰

Om 12.30 uur is er elke dag een inspirerende lezing, onder andere over digital nomad lifestyle, hoe je kunt leven op basis van je eigen regels en persoonlijk leiderschap. Aansluitend is er een lunch waar je met elkaar verder praat over het onderwerp.

Na de lunch werk je weer verder aan je eigen projecten en aan het eind van de dag, rond 16.00 uur sluiten we gezamenlijk af. Je deelt wat je hebt ervaren en als je nog een vraag hebt, dan kun je die tijdens dit moment nog stellen.

Je kunt je aanmelden voor een dag, of je kunt de hele week meedoen. Als je je aanmeldt voor een van de dagen, dan ben je er ook de hele dag bij. Op die manier leg je ook echt contact en ben je een hele dag samen met elkaar.

Waarom meedoen?

Het helpt je meer focus aan te brengen, je raakt geĆÆnspireerd en je vergroot je netwerk. Je maakt tijd om niet alleen maar te werken, maar ook echt contacten te leggen en met andere dingen bezig te zijn dan werken. Je ervaart coworking zo op een andere manier!

Wij delen onze overvloed graag met je en nodigen je daarom van harte uit aanwezig te zijn tijdens (een van de dagen van) de Let’s Cowork Week.