Hearts Business Talks Amersfoort

0
162

Vanaf 6 april 2018 organiseert Tianne van Woudenberg van Seats2meet Amersfoort CS samen met Petra Brussen wekelijks (elke vrijdagochtend) Hearts Business Talks Amersfoort. Voor ondernemers en leiders die meer vanuit hun hart willen ondernemen.

Heb jij een verlangen om meer van betekenis te zijn? Zoek je naar meer flow in je leven én in jouw werk of ondernemerschap? Met een duidelijke visie voor de toekomst maar ook gewoon gelukkig in het hier en nu? Kortom: ben jij een iemand die het leven wil leiden waarvoor je bestemd bent?

Dan zijn de wekelijkse Hearts Business Talks bij Seats2meet Amersfoort CS voor jou!

Petra Brussen vertelt: “Tijdens een Hearts Business Talk maak je (opnieuw) verbinding met je HART. Als we voelen wie we ten diepste zijn komen de antwoorden vanzelf en kunnen we alles realiseren! We beginnen met een inleiding/verdieping over de kracht van het hart. Want je hart is je kompas op jouw unieke reis in dit leven. En de bron om te groeien als leider of ondernemer. Daarna is er ruimte voor vragen en thema’s in meditatie, visualisatie en improvisatie om tot inzicht te komen. Na een Hearts Business Talk stap je bezield, geïnspireerd en verbonden terug in je dagelijks leven én kun je gefocust en gepassioneerd werken om je idealen, je dromen en je succes te realiseren.

Petra Brussen is oprichter van Prenatal Hearts aan de A1 in Amersfoort en is business woman, ondernemer, Hearts Leader en inspirator op het gebied van Hearts Business Development en Hearts Leadership. Tijdens Hearts Business Talks wil zij leiders en ondernemers inspireren en begeleiden om via het HART en vanuit innerlijke roeping en missie hun business tot bloei te brengen. Zij ziet het als haar missie om 1.000.000 Hearts Leaders op te laten staan en samen een nieuwe, betere wereld te creëren voor onszelf en alle volgende generaties.

Tianne van Woudenberg (mede-eigenaar van Seats2meet Amersfoort CS) is de laatste jaren steeds meer gaan ondernemen vanuit haar hart. In Hearts Business Talks komen heel veel dingen voor haar samen. Haar verlangen om meer van betekenis te zijn in haar leven én ondernemerschap, de ambitie om van Seats2meet Amersfoort CS dé ontmoetingslocatie voor bewuste ondernemers te maken en haar zoektocht naar een vorm om verbinding met het hart (én de verbinding met gelijkgestemden) een structurele plek te geven in haar leven.

PRAKTISCHE INFORMATIE OVER DE HEARTS BUSINESS TALKS

Wanneer: Iedere vrijdagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur (vanaf 6 april)
Inloop vanaf 8.30 uur met koffie/ thee en verse croissantjes!
Plaats: Seats2meet Amersfoort CS
Kosten: € 47,- per keer of kies voor een maandkaart voor €141,- (voor 4 tickets)

Je kunt per keer een los tickets kopen of koop een maandkaart voor vier keer. Kom wekelijks, geregeld of af en toe. Zelfs eenmalig is ok!

Voel je altijd welkom!

Meer informatie of een kaartje kopen? www.heartsbusinesstalks.com

 

 

 

Previous articleBernie Sanders speaks at SXSW: another perspective
Next articleHelping coworkers to find their hero journey
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.