Hacken voor UWV en SVB?

hackaton seats2meet strijp-s

Wil jij 48 uur lang creatieve oplossingen ontwikkelen voor twee van de grootste overheidsorganisaties van Nederland? Meld je dan aan voor de UWV & SVB Hackathon 2017!

Neem je laptop en je tandenborstel mee en ga samen met andere professionals, studenten en klanten aan de slag om een zo goed mogelijk werkend prototype te ontwikkelen voor echte klantproblemen.

Waarom?

Een hackathon is een goede gelegenheid om te netwerken en jezelf verder te ontwikkelen! Naast het hacken zelf, kun je o.a. workshops volgen en zijn er mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een geldbedrag van €2500 en er bestaat een kans dat de door jouw ontwikkelde oplossing ook daadwerkelijk geïmplementeerd wordt binnen UWV of SVB.

Wanneer?

De hackathon vindt plaats op 28 en 29 oktober 2017, tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.
Check hier de aftermovie van vorig jaar, deze werd toen ook georganiseerd samen met Seats2meet Eindhoven Strijp-S. Aanmelden als team of individu kan via de website.

Zien we je dan?!

PS: Hacken op een lege maag en een slecht humeur dat gaat natuurlijk niet. Het enige wat jij hoeft mee te nemen is je creatieve brein en je tandpasta. Voor de rest wordt gezorgd!

Achtergrond

In 2016 vond de eerste editie plaats van de SVB & UWV Hackathon. Vijf teams – bestaande uit professionals en studenten – ontwikkelden creatieve en innovatieve oplossingen ter verbetering van de digitale dienstverlening. De winnaars ontwikkelden een Chatbot voor Facebook-messenger die op dit moment wordt getest binnen UWV. Na deze succesvolle eerste editie staat ook dit jaar het laatste weekend van oktober weer in het teken van de SVB & UWV Hackathon. Niet alleen studenten en professionals, maar ook klanten worden dit jaar uitgedaagd 48 uur lang hun creativiteit en skills los te laten op use cases uit de praktijk.

Startup

Ben je als startup op zoek naar een locatie waar je kosteloos kunt ontwikkelen, samenwerken, brainstormen en mogelijke samenwerkingspartners kunt vinden, boek dan een flexwerkplek. Het kost je niks en je haalt er veel! Voor ons natuurlijk fijn om jonge ondernemers binnen te hebben die we mogelijk weer kunnen koppelen met de grotere bedrijven die regelmatig bij ons komen.