Gezocht: twee junior of medior adviseurs/trainers

0
172

Opportunity via Evolving Matters

Evolving Matters is op zoek naar twee ondernemende junior of medior adviseurs/trainers die met uitdagende en spannende ontwikkelingen in bedrijven aan de slag willen. Je bouwt een eigen portefeuille op, weet haarfijn te benoemen hoe een organisatie verder komt en kan hier passende trajecten op ontwikkelen. Dit op vele verschillende onderwerpen. Uiteraard word je hier intensief bij begeleid en gecoacht.

Ben je ambitieus, leergierig, zelfstandig met een teamgeest, analytisch, creatief in oplossingen en vooral energiek en ondernemend? Wil je de “wereld veroveren”? De klanten helpen ontwikkelen en hiermee ook zelf groeien? En zoek je een stevige partner die je hierin ondersteunt en uitdaagt? Hou je van pionieren? Dan is deze groei positie helemaal voor jou.

Heb je minimaal HBO? Opleidingsrichting bijvoorbeeld bestuurskunde, organisatiekunde, organisatiepsychologie, human resources of soortgelijk als achtergrond? Wil je aan de slag om organisaties te adviseren bij veranderingen en mensen te trainen in kennis, kunde en vaardigheden? Ga je niet voor minder dan geweldige resultaten en succes? En hiermee zelf vooral groeien en jezelf ontwikkelen? Als je al deze vragen met JA beantwoord is dit een geweldige kans voor jou. Kijk op www.evolvingmatters.nl om een impressie te krijgen.

Er wordt veel van je gevraagd. Het wordt hard werken, vallen en opstaan en je wordt uitgedaagd om het beste uit je zelf te halen. Daar tegenover krijg je ook weer veel terug. Je deelt gelijk mee in de successen en je hebt een grote mate van invloed in de vorm. En de behaalde resultaten zijn ook een aanleiding voor een feestje. De ambities van Evolving Matters zijn groot en wanneer we hierin slagen kan je zeggen dat je een van de eersten bent geweest die hieraan hebben bijgedragen.

Interesse? Durf je het aan? Reageer dan vóór 25 juli met een motivatiebrief en CV op info@evolvingmatters.nl