Flirten achter je laptop 💖

0
184

Je start de dag, kiest een fijn plekje uit om je laptop open te slaan en kijkt even rustig om je heen. Eenmaal druk werkend achter je laptop werp je af en toe een blik de ruimte in. Je oog valt op een knappe kop. Hmm.. tijdens de lunch maar even van tafel switchen…

Het is fijn om op verschillende plekken te kunnen werken. Steeds meer mensen maken gebruik van flexwerkplekken. Nederland telt 600 flexwerkplekken. Seats2meet.com facilliteert inmiddels 125 verschillende plekken in Nederland waar verbindingen leggen, samenwerkingen starten en groeien centraal staan. Waaronder Meet berlage in Amsterdam waar journaliste Marlou Visser het flirt-avontuur aanging; Flirten tijdens het flexwerken. Én geslaagd! Na een dagje flexwerken ging ze naar huis mét een date!

Meet Berlage Amsterdam

Flexwerken; De ene dag heb je meer behoefte aan een rustige ruimte en de andere dag heb je vooral veel mensen om je heen nodig en een ruimte die je inspireerd en misschien zelfs uitdaagd andere professionals te ontmoeten.

“Een flexwerkplek is een prima plek om een date te vinden,” betoogt date-expert Klazien Schaap.

Niet zo gek, vindt Lenneke van Rossum van Seats2meet International. “Onze doelstelling is het stimuleren van relevante verbindingen. Daarbij denken wij wel vooral aan professionele relaties, maar iedereen mag natuurlijk zelf bepalen wat hij onder een relevante verbinding verstaat.”

En is dat zo? Wij zijn heel erg benieuwd naar de spannende afspraakjes & relaties, die ontstaan zijn op een Powered by Seats2meet.com locatie!

Deel jouw flirt-avontuur of stiekeme crush met ons! 💖✨

 

Lees hier het artikel van Marlou Visser in de Telegraaf.