Fintech startup Ikbenfrits zoekt jonge professionals

Hypotheekadviseur worden?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan heb ik misschien iets voor je waar je nooit over hebt nagedacht. Bij online hypotheekadviseur Ikbenfrits zoeken we namelijk jonge professionals die mensen willen helpen met een van de belangrijkste beslissingen in hun leven: het vinden van de juiste hypotheek.

Hypotheekadviseur? Is dat geen stoffige baan?

Dat is inderdaad het imago van een hypotheekadviseur. De meeste mensen denken aan een stoffige vent in een pak. Niet zo verwonderlijk, want de hypothekenmarkt is er inderdaad een die erg ouderwets is. De meeste processen zijn nog niet geautomatiseerd en als klant moet je heel vaak nog naar een kantoor toe en kun je niets online regelen. Heel bizar eigenlijk, zo anno 2018.

Het gros van de adviseurs geeft nog steeds advies alsof het 1980 is.

Frits doet het anders

Bij Ikbenfrits geloven we dat het allemaal een stuk beter kan. Ikbenfrits is in de eerste plaats een tech-startup: de software en tools die we bouwen onderscheiden ons van de ouderwetse adviseur op de hoek. Daarnaast geloven we in advies in normaal Nederlands, in plaats van het nodeloos ingewikkelde jargon in de rest van de financiële wereld. Dit doen we via de website met handige rekentools en goeie artikelen. Daarnaast doen we adviesgesprekken aan de telefoon: online én persoonlijk.

Hypotheekadvies in normaal nederlands, hoe verfrissend

Ervaring juist niet vereist

De hypotheekadviseurs van Frits komen allemaal niet uit de financiële sector. Zakeninstinct hindert namelijk klantgerichtheid is onze ervaring. Het is makkelijker om een slimme barman de opleiding tot adviseur te laten doen dan een ervaren adviseur onze werkwijze bij te brengen. Heb jij dus helemaal geen ervaring als adviseur of binnen de financiële wereld? Aarzel dan niet om te solliciteren.

Gratis de opleiding doen en ook nog eens betaald krijgen

Bij Ikbenfrits zijn we altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om te leren. Hoe gaat het in zijn werk? We bieden als enige hypotheekadviseur een intern Traineeship aan. Je behaalt op onze kosten de juiste papieren en krijgt ook al salaris. Het ziet er als volgt uit.

 • Eerste 3 maanden (2.000 euro bruto per maand bij fulltime werk):
  • Opleiding tot hypotheekadviseur, 3 Wft’s:
   • Wft Basis
   • Wft Vermogen
   • Wft Hypothecair Krediet
  • Inwerken
   • Gesprekken meeluisteren en zelf doen
   • Hypotheekles
 • Daarna (2.500 euro bruto per maand bij fulltime werk):
  • Zelfstandig adviseur bij Ikbenfrits

Geïnteresseerd?

Lijkt het je wat? Kijk dan eens op mijn pagina hoe je hypotheekadviseur kan worden bij Ikbenfrits.