Een terugblik op 2018; genoeg redenen voor een feestje! ✨

0
367


Foto gemaakt door: Fidel Fernando

2018 was voor ons een jaar om niet snel te vergeten: zo voegden we dit jaar maar liefst 60 nieuwe locaties toe aan ons netwerk. In totaal kunnen gebruikers nu in 32 landen aan het werk en andere professionals ontmoeten. In kantoren, maar ook in hotellobby’s, woonkamers, bedrijven en theaters. We lichten graag een aantal nieuwste locaties voor je uit!

Nederlandse locaties:

-Tilburg Lochal in Tilburg

-Better Meetings (midden in het bos) in Austerlitz

-Nieuwe meetingplaza geopend, compleet verbouwd in Utrecht

-Stage Kitchen & Cafe in Zoetermeer

-Graduate Space Rijsweerd in Utrecht

-Something Else, sociaal in business in  ‘s-Hertogenbosch

-Incubator Breda in Breda

-De stroom woon/werkplek in Nederhemert Zuid

Locaties in het buitenland:

-Moxy London

Moxy Glasgow

-Signal Bordon

De Startersfabriek in Gent

Ruim 500.000 sociaal kapitaal boekingen

Bij al deze locaties betaal jij met jouw sociaal kapitaal. Dit jaar vonden er wereldwijd meer dan een half miljoen sociaal kapitaal boekingen via Seats2meet plaats. En daarbovenop verwelkomden we maandelijks gemiddeld ook 1200 nieuwe gebruikers. Leuk voor ons, maar ook voor jou: dat zijn immers heel veel nieuwe relevante mensen om elke maand te ontmoeten!

Sociaal kapitaal

Over sociaal kapitaal gesproken: jouw eigen kennis en interesses worden in 2019 steeds belangrijker. Bij Seats2meet betaal je immers niet met geld, maar met wat je weet. Dankzij het S2M Passport (ook dit jaar gelanceerd!) kan dat op allerlei manieren, maar de basis begint bij het inchecken. Dat kan online, maar ook op de locatie zelf. Zo maken we inzichtelijk wat je te bieden hebt en kunnen we je gelijk matchen aan andere professionals, maar ook aan locaties, events, blogs en vragen van anderen.

Successen van locaties zelf

Niet alleen wij vierden een feestje in 2018, ook een aantal locaties zelf hingen slingers op: zo bestond Meet Berlage 5 jaar, werd Social Impact Factory 1 jaar oud en tikte de locatie van verzekeringsmaatschappij A.S.R de eerste 1.000 sociaal kapitaal boekingen aan.

In Tilburg opende de nieuwe locatie ‘Seats2meet Tilburg Spoorzone’ met een mooi openingsfeest. Je bent welkom om op deze prachtige locatie te werken, ontmoeten en events te organiseren.

De locatie, Meeting Plaza, waar de twee founders van Seats2meet.com 20 jaar geleden begonnen, werd in 2018 compleet verbouwd naar Scandinavische sferen. En tijdens de internationale coworking week vierde we een afsluitend feestje bij Meet Berlage in Amsterdam en kwamen cowork locaties en hun teams over de hele wereld dansend bijeen om kennis te delen.

Internationaal hadden we ook wat te vieren: zo werd de Rochester Library in het Amerikaanse Minnesota genomineerd voor Bibliotheek 2018. Ook stonden we op het podium bij verschillende internationale events om het verhaal van Seats2meet.com te delen.

We worden heel erg blij van mooie ontmoetingen die plaats hebben gevonden, samenwerkingen die gestart zijn en impact die gemaakt is. We horen jouw hoogtepunt(en) ook heel graag! 


Wat was jouw hoogtepunt van 2018?We gaan voor nog meer impact in 2019 door het facciliteren van nog meer opportunities! Zoals Andre Ordas mooi beschreef op onze Facebookpagina: 

“S2M Creates opportunities that make serendipity work.”

Proost op nog meer serendipiteit in 2019! 🥂