Delen maakt blij!

0
27
Overvloed! Misschien een niet voor de hand liggend thema om het jaar mee te beginnen. Er gebeurt veel in de wereld om ons heen en wellicht ook wel in jouw (directe) omgeving of in jouw binnenwereld.

Dat ervaren wij natuurlijk ook. Maar toch kwam ‘overvloed’ boven voor deze nieuwsbrief. Dat is namelijk één van de kernwaarden van onze locatie. En het is geen antwoord op alle vragen, problemen en uitdagingen van deze tijd, maar het is wel onze bijdrage.

Vanuit onze overvloed delen wij ruimte, koffie/ thee en lunch aan flexwerkers. Vanuit overvloed delen wij ook regelmatig onze ruimtes met initiatieven en instellingen die op hun eigen manier een bijdrage leveren aan ‘de maatschappij’.

Permanent Beta
Permanent Beta is zo’n partij. Zij brengen mensen samen om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst. Zij geloven in delen omdat ze het leuk en belangrijk vinden, niet om te krijgen. Zij geloven in het creëren door middel van creativiteit, niet door middel van geld of macht. Klik hier als je meer wilt weten.


Een mooie missie waar wij ons graag aan verbinden. Permanent Beta mag daarom elke derde maandag van de maand kosteloos ons Speel-Veld gebruiken voor hun ‘playground-dag’.

Martijn Aslander van Permanent Beta vertelt: “Op de Playground dagen willen we Permanent Beta verder ontwikkelen, en toffe dingen doen met gave mensen. Zo komen we elke maand bij elkaar met iedereen die met ons, of vanuit zichzelf dingen in beweging wil zetten, maar dat net als wij niet alleen kan. Seats2meet Amersfoort CS is perfect bereikbaarheid, 1 minuut lopen vanaf het spoor en last but not least: we hebben een belangrijke gezamenlijke kernwaarde: kennisdelen!”

Deze samenwerking maakt ons ook blij, geeft energie en inspiratie!

Een eeuwenoud Chinees spreekwoord luidt:

Als je geluk voor een uur wilt, doe een dutje. Als je geluk voor een dag wilt, ga vissen. Als je geluk voor een jaar wilt, win een fortuin. Als je geluk voor het leven wilt, help iemand.

Kortom, wij blijven onze overvloed delen. Dat is ons al lang duidelijk. En misschien dat we jou een beetje kunnen ‘aansteken’ met dit virus. Het is niet lastig en groots: je netwerk of je kennisdelen is waardevol!

En kunnen wij jou helpen bij jouw idee, project of missie?
Laat het me weten!

Previous articleConscious coworking
Next articlePetra in gesprek met Ronald van den Hoff
Tianne van Woudenberg
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.